CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gúnyt űz a csepeliekből a Fidesz!

2013. február 04. 13:52 - csú

ELÉG VOLT-121.pngA Csepel újság értesülése szerint beteg, nagyon beteg a Fidesz kétharmados falkaforradalmi önkormányzati frakciója Csepelen. A mai, a csepeli SZTK sorsát meghatározó rendkívüli képviselő-testületi ülésen egyetlen „mezei” fideszes képviselő sem jelent meg. Úgy tudjuk, Borbély Lénárd frakcióvezető bár ott volt, de alpolgármesteri minőségében Németh Szilárd polgármesterrel és Morovik Attila alpolgármesterrel az oldalán. Ábel Attila alpolgármesternek is más dolga akadt….

 Dobák István szocialista frakcióvezető-helyettes javaslata alapján arról kellett volna dönteni ma délben, hogy az Áruház téri SZTK a csepelieké maradjon vagy a sok milliárdos önkormányzati pénzzel felújított és nyolc éve működtetett intézményt - sorsára hagyva - ingyen és bérmentve átadják az államnak. Információink szerint a polgármester hosszasan sorolta, milyen sokan jelentettek beteget a Fidesz-frakcióból, vagy más irányú elfoglaltságuk fosztja meg őket a személyes jelenléttől. Arról egy szót sem szólt, hogy a hiányzóktól mennyit vonnak le a képviselőségért felvett pénzből. Mivel az ülésen csak három szocialista képviselő jelent meg, így Németh Szilárd bejelentette, hogy a máskor 20 fős testület döntésképtelen. A jegyző közölte:  ugyanezzel a napirenddel nyolc napon belül újabb ülést kell összehívni a polgármesternek. Németh Szilárd a legutolsó napra, vagyis február 12-re, jövő keddre tűzte ki a tanácskozást. Akkor már csak három nap lesz a sorsdöntő kérdés megválaszolásáig: kiárusítják vagy megtartják a csepeli SZTK-t?

Ami változatlan: a fideszes városvezetőkben fel sem merült, hogy megkérdezzék a csepelieket: ragaszkodnak-e az SZTK-hoz, az Áruház téri szakorvosi rendelőhöz. Felfújható uszodáról és más fideszes játékszerekről majd véleményt nyilváníthatnak valamikor valakinek, de a saját egészségük megőrzését, a gyógyításukat szolgáló intézményekhez semmi közük a csepelieknek?! Gúny volt ez a javából, a beteg, nagyon beteg, nyolc napon belül sem gyógyuló Fidesz gúnyolódása a csepeliekkel. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr785062252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magánzó és kamikáze 2013.02.04. 14:55:44

Úgy látszik a konkrét kérdésre adandó konkrét válasz igénye ezt a garnitúrát akadályozza magasztos céljai eléréséhez vezető tevékenységében. Egy igen vagy nem beteggé tesz, vagy elfoglaltá.
Persze én sem tudom elképzelni sem, hogy az a képviselő aki a megtartás ellen szavaz, hová is menne haza önnön biztonságának teljes magabiztosságában?
Nem lehet hogy ezt a frakció már oszlásnak indult?

mesztic315 2013.02.04. 17:29:23

@magánzó és kamikáze: Dehogy indult oszlásnak! Mi lesz akkor a képviselői fizetéssel? A végsőkig kitartanak - no nem az SZTK, hanem - a pénztár mellett. Látod, a pénzt akkor is megkapják, ha a lábukat be sem teszik a képviselő-testület ülésére...
süti beállítások módosítása