CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Takács Krisztián reagálása Németh Szilárd hazugságaira

2013. február 17. 13:19 - csú

Felkiált-jel-kicsi_3.jpgA szocialista párt központi hírportálján, az MSZP.HU -n vasárnap tették közzé Takács Krisztiánnak, az MSZP csepeli önkormányzati képviselőjének Reagálás Németh Szilárd hazugságaira című írását, amit most  változtatás nélkül közlünk:

"mszp.hu - 2013.02.17. 11:19        
Bár a következő történet Magyarország legnagyobb szigetéről való, korántsem elszigetelt esetről van szó.

Az elmúlt három évben a Fidesz Csepelen is óriási csalódást okozott. A választóit polgármesterként, valamint parlamenti- és fővárosi képviselőként is becsapó Németh Szilárd csak a saját állásait halmozza, a pártja által beígért új munkahelyeket nem. A létező összes választási ígéretét megszegő Fidesz a főváros XXI. kerületében is képtelen teljesíteni. Ma már nyilvánvaló, hogy az elmúlt három évben magukat éltették, a csepelieket pedig csupán áltatták.

De tudja a kerület ügyeinek intézésében példátlan kudarcot valló Németh Szilárd is, hogy közel az elszámolás ideje. Amely után neki is ugyanolyan lendülettel kell távoznia a hatalomból, mint amilyennel 2010-ben érkezett. Eredmények hiányában ezért a Fidesz országos sikerpropagandáját erősítő papagálykommandóhoz igazolt, de a helyi ellenzékét mocskoló, nevetségesen átlátszó lejárató kampányát azért folytatja.

Amelynek keretében engem például azzal „talált meg”, hogy az egyik kerületi iskolában a saját pénzemből – tehát nem az adófizetők forintjaiból – gyarapítani merészeltem az önkormányzat vagyonát, így az általam is támogatott műfüves focipályán ma 370 gyermek rúghatja a labdát modern, európai körülmények között.

Szó sincs tehát bűncselekményről, és azt is csak a Fidesz és Magyar Nemzet álnéven futó pártlapja terjeszti, hogy nem vettem át az emiatt kiadott elfogató parancsot. Ilyesmit ugyanis nem kaptam, egy pénzbüntetésről szóló bírósági értesítőt pedig már tavaly nyáron átvettem. Ettől függetlenül a bőrömön tapasztalom, mennyire kiszolgáltatott lehet egy ember és családja az olyanokkal szemben, mint Németh Szilárd, aki ellenzékben még a csepeli sportegyesületek felvirágoztatását is ígérte, aztán azt a keveset is elhervasztotta, ami van, illetve volt.

Tudom, semmiség ez ahhoz képest, amit az elmúlt években Fidesz Magyarországon művelt. De szeretném jelezni: Németh Szilárdból nem csak egy jutott. Németh Szilárdok foglalják el a parlament kétharmadát, Németh Szilárdok ülnek az ország legtöbb polgármesteri székében, a helyi képviselő testületekben, a megyei önkormányzatokban és az állami intézményekben is.

A Németh Szilárdoknak pedig mit sem ér a jog, mit sem ér az ártatlanság vélelme, a becsületről már nem is beszélve. Nekik csak a hatalom kiszolgálása, megtartása és az ellenségek tekintett ellenfelek politikai megsemmisítése a fontos. Hazugsággal, cirkusszal, műbalhéval és mindenáron.
 
Így, habár ezt ő is nagyon jól tudja, a csepeli Németh Szilárd kedvéért újra kijelentem: semmilyen elfogató parancsot nem adtak ki ellenem és remélem ügyemben felmentő ítélet születik. Németh Szilárdot továbbra is ellenfelemnek, nem pedig ellenségemnek tekintem, és remélem, ellene sem fognak elfogató parancsot kiadni. Menni fog az Orbán-rezsim csepeli helytartója magától is, ha eljön az ideje. Hogy helyét aztán olyanok vehessék át, akik nem ellenfeleikbe, hanem labdába akarnak rúgni.

Takács Krisztián,
csepeli MSZP képviselője"

Forrás: MSZP.HU

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr695084957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2013.02.23. 16:36:46

Aljas, rohadt banda ez a Németh bandája.. Takács Krisztiánnak csak köszönhet a kerület, a kerületi sportélet..

magánzó és kamikáze 2013.02.25. 14:17:08

@Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör: Azt érzem, hogy a stílust nem a Fidesz mossa ki, mégsincs.
Hát bocs'!
süti beállítások módosítása