CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

"Ezeknek elment az eszük!"?

2013. február 27. 10:16 - csú

A Négyes bruttóhoz-névvel-jav_2.pngÓriási érdeklődést és felháborodást váltott ki a fülkeforradalmi XXI. kerületi fideszes városvezetés tragikomikus hétfői döntéséről, a Bordás utca és a Gombos tér névváltoztatásáról szóló beszámolónk. Egyik olvasónk, Blanyár Anikó így összegezte véleményét, amit változtatás nélkül közlünk:

"Ki a fene engedte ezt meg nekik, hogy a címeket csak úgy megváltoztassák? Na már most mivel én a Bordás utcában lakom, ez így is marad, ha tetszik, ha nem. Majd ők fizetik a címváltozást, de csak a saját utcájukban, mert én meg nem változtatom, az már bizony 100%-ban biztos. Majd minden közüzemnél, szolgáltatónál meg a földhivatalnál stb. én intézkedjek, ilyen állati nagy baromságot még a világ nem látott. Ezeknek elment az eszük!!!!!! Bordás utca volt van és marad is, nincs gond a címmel, tökéletesen jó volt 30 évig, akkor most is jó lesz még egy jó ideig!!! Slusszpassz. Aláírást gyűjtünk az egész utcában, ha kell!!!"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr925107801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása