CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kő kövön nem maradt

2013. március 11. 04:44 - csú

Alkotmány-64 év.jpgA Hírcsárda tudósítója, Patkó Bandi jelenti: Elfogyott a gránit, nincs mibe vésni az alkotmánymódosításokat! A kőbe vésett alkotmány végképp veszélybe került, miután kiderült, elfogyott hozzá a kő. Dolomitra mégsem írhatják.

Veszélybe került a parlament tavaszi ülésszakára tervezett alkotmánymódosítások bevezetése, miután a többszöri módosítások miatt nem maradt kő a kőbe vésett alkotmány kőbevéséséhez. A trafik törvényt már így is csak 6-os betűkkel vésték fel, sőt a szöveg néhol ráfolyt a XXII. cikkre is, így az emberhez méltó lakhatás feltételeinek biztosítására törekvést bukták a hajléktalanok, főleg az aluljárók falainál a csúszásveszélyes helyeken.

Felmerült, hogy esetleg sírköveket recikláljanak e célra, de a szöveg fölötti "Élt 64 évet" nem mutatná eléggé a többször módosított alaptörvény időtállóságát. Úgy tudjuk, Orbán Viktor személyesen fordult Demján Sándorhoz, hogy esetleg a TRI-Gránit nem tudna-e alkotmányozási gránitot biztosítani, mert még így is maradna DVÁ-Gránit.

Forrás: HÍRCSÁRDA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr155126008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása