CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kommunikációs káosz koszorúzással a csepeli fideszes városvezetésnél

2013. március 15. 10:51 - csú

Ábel füllent-221.pngAz utolsó pillanatban LEMONDTA a mára tervezett március 15-i koszorúzást a csepeli önkormányzat fideszes vezérkara a hivatalos szócsőben, a csepel.hu hírportálon. A tegnap esti belügyi felhívásra hivatkozva ma 7 óra 14 perckor jelentették meg a csepeli közleményt a 16 perccel későbbre, vagyis a 7 óra 30 percre meghirdetett önkormányzati koszorúzás lefújásáról.

A Csepel újság értesülése szerint azonban a hivatalos közleménnyel ellentétben MÉGIS MEGARTOTTÁK a koszorúzást a volt Áruház téri Petőfi-szobornál. A részt vevők az SZTK-ban gyűltek össze. Műsor nem volt, ünnepi beszédek nem hangzottak el. Az önkormányzat vezetői, valamint a kerületben működő pártok, civil szervezetek vezetői, képviselői egyenként helyezték el a koszorúikat a Petőfi-szobor talpazatán. A kommunikációs káoszért, félrevezetésért eddig sem Németh Szilárd polgármester, sem Ábel Attila kommunikációért felelős alpolgármester nem kért elnézést a csepeliektől

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr95135889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása