CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

LEMEZTELENÍTVE

2013. április 16. 06:06 - csú

004-Nsz-Kommandós-255.pngLegutóbbi írásomban  fejére olvastam Németh Szilárdnak, hogy amíg Ő itt Csepelen a Munkásotthonnal és a volt Csepel SC-vel hadakozva offshorozik, megvonatott tőlük minden önkormányzati támogatást, addig fent, magasabb szinten, saját fideszes vezetői, parlamenti és kormányzó párttársai offshore hátterű cégeknek osztogatják a milliárdokat. A jelzett írásban, a sajtóban megjelenteket idézve, két társaságot jelöltem meg, amelyek tulajdonosi hátterében offshore cégeket is találtak. Most újabbakkal bővítem a listát:

Az index.hu szerint ugyanis Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, képviselői kérdésre válaszolva, nyilvánosságra hozta, hogy „milyen tulajdonosi struktúrájú szervezetek részesülnek az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése által közösen finanszírozott forrásokból". A 74 cég között vannak például Gibraltáron, a Vanuatui Köztársaságban, Belizén, Cipruson, Panamában bejegyzett offshore hátterű cégek, amelyek némelyike több százmillió forintot is kapott, „...mert beruházásaikkal eredményesen járulnak hozzá Magyarország felzárkóztatásához". (index.hu, Milliárdokat fizettek ki offshore cégeknek)

Kedves polgármester úr! Amíg Ön, itt Csepelen évek óta folytatta saját kis szabadságharcát az offshore hátterű cégekkel, addig a Fidesz-kormány alaptörvény ide, alaptörvény oda nyakló nélkül osztogatta a milliárdokat az offshore lovagoknak. A Fidesz vezérkari tisztjei szórják nekik a közpénzt, az uniós euro milliókat az Ön asszisztálásával. A király immár teljesen meztelen.

Már csak két kérdésem van Önhöz. Hogyan magyarázza ezt meg a képviselő-testületnek? Mit mond minderről a csepelieknek?

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr745228049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása