CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszhez közeli pofára esés: már saját trafikosaikat sem ismerik meg

2013. május 03. 04:24 - csú

Pofára esés.PNGA Fideszhez nagyon közeli, mondhatnánk, a párt közlönyeként szolgáló Magyar Nemzet csütörtökön tálalta leleplezését, amely szerint szocialista közeli pályázók is nyertek a trafiktenderen. Az egyik leleplezett „baloldali” azonban valójában fideszes képviselő. Kínos, nagyon kínos...

„Baloldaliak a bírált dohánybizniszben” címmel közölt összeállítást csütörtöki számában a Magyar Nemzet a botrányos trafikpályázatokkal kapcsolatban.

Miután kiderült, hogy több helyen a Fidesz helyi, vagy országos vezetőihez kötődő pályázók nyertek koncessziót, a Magyar Nemzet csütörtöki számában azt írta: Madocsán Puch László MSZP-s képviselő testvére nyert koncessziót. A lap többek között ezzel támasztotta alá a Magyar Szocialista Párthoz kötődő emberek részvételét. Madocsa község honlapjáról ugyanakkor egyértelműen kiderül, hogy Puch József a Fidesz-KDNP színeiben lett képviselő. Ezt a tényt nem írta meg a napilap.

Dohánybolt-1.jpgA hvg.hu elérte Puch Józsefet Madocsán. Mint mondta, ő jelenleg valóban a Fidesz-KNDP jelöltjeként került be a helyi képviselő-testületbe, és valóban nyert trafikjogot. "Puch Lászlónak viszont nem vagyok testvére" – tette hozzá. Egyben elmesélte: ő 20 éve vendéglátós, működtet egy kocsmát, ezért pályázott. A kocsmában ugyanis leválasztott egy kihasználatlan részt, ott alakítja ki a dohányboltot. "De ha tudom, hogy ekkora tortúrával jár, nem teszem meg" – jegyezte meg, utalva arra, hogy a Magyar Nemzet írásának megjelenése után pár óra alatt legalább 15-en keresték már.

A hvg.hu kedden közölte annak a szekszárdi fideszes képviselőnek a nyilatkozatát, aki elmondta: egy informális frakcióülésen hozta be a város polgármestere a pályázók névsorát, és ezt kellett véleményezniük.

A Magyar Nemzet cikke igyekszik fogást találni a baloldalon, de csak egy MSZP-st, a dunakeszi Nagy Imrét sikerül felmutatni, akinek a lap szerint a fia nyert trafikos koncessziót. Ellenzéki trafikosnak minősítik a független sellyei polgármestert, Nagy Attilát, akinek a felesége nyert, illetve Mali Zoltánt, a 2006-ban SZDSZ-es, 2010-ben függetlenként indult drávapiski polgármestert.

Forrás: HVG.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr835262464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása