CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Önkormányzati támogatás nélkül

2013. május 03. 03:59 - csú

Szabadkikötő SE-2013.majális-1.PNGA Csepeli Szabadkikötő Sport Egyesület hagyományos május elsejei programját  a csepeli önkormányzat korábbi, szocialista vezetői pénzzel és személyes részt vételükkel is támogatták.

A 2010 óta hivatalban lévő fideszes helyhatóság azonban tüntetően elfordul a helyi kezdeményezésektől, s  nem segíti a Szabadkikötő SE-hez hasonló civil szervezetek működését programjaik megvalósítását, így az idei sportmajálist is önerőből rendezték  meg a kikötőiek . Ebből azonban a majális részt vevői szinte semmit sem érzékeltek.  

Kenyeres Vincének, az SE nagy tapasztalatú, száz akadályt legyűrő elnökének vezetésével mindenről gondoskodtak a szervezők, ami ahhoz kellett, hogy május elsején jól érezzék magukat a csepeliek. A Hírkomp hírportál és a 21. kerületi Hírhatár rengeteg fotóval, riporttal számolt be a jó hangulatú találkozóról. A képek   ITT láthatók

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr465263044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XXLGÉZA 2013.05.03. 19:55:02

Mit vártok ettől a bandától a CSEPEL SC százéves megemlékezésén sem jelent+ polgármesterünk nem gondoljátok,hogy a zemberekért egy ruppót is bedobb a közösbe amit le is tud nyúlni!!Lóvé csak a haveroknak van a zembereknek kuss!
süti beállítások módosítása