CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fegyveres rablás Lellén, hajtóvadászat a tettesek elfogásáért

2013. május 10. 13:08 - csú

Ldellei rablás.PNGA Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának péntek reggeli tájékoztatása szerint fegyveres rablás történt hajnalban Balatonlellén, az elkövetők elfogásához a lakosság segítségét kérik. ÚJ FEJLEMÉNYEK ITT

A rablók egy LNM-959 forgalmi rendszámú, zöldes fekete színű, 3 ajtós, Alfa 145 típusú személygépkocsival távoztak a helyszínről, s fegyverrel rendelkeznek, ezért a rendőrség fokozott óvatosságra hívja fel a figyelmet. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a bűncselekmény kapcsán eddig nem árult el részleteket, csak azt közölték, hogy az egész országban, így Budapest forgalmas helyein és a hidakon is fokozott rendőri jelenlétet rendeltek el.

Hatalmas volt a dugó péntek reggel a Megyeri hídon a Fővinform információi szerint, de jelentősen lelassult a forgalom a Petőfi és a Rákóczi hídon is.

Az ORFK kommunikációs szolgálata a hvg.hu kérdésére megerősítette, hogy a rendőrség ellenőrzéseket tartott a fővárosban és a környékén, illetve országos készültséget rendeltek el. A Balatonlellén pénteken történt fegyveres rablás elkövetői után folytattak hajtóvadászatot. (MTI)

ÚJ FEJLEMÉNYEK ITT

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr695293598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása