CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelre költözik a PLACCC Fesztivál

2013. május 24. 03:33 - csú

Csepel Művekről-2.PNGFelfedezésre és időutazásra invitálja az újszerű élményekre fogékony közönséget május 30. és június 4. között a PLACCC Csepel Fesztivál. A színészek, képzőművészek, építészek és játéktervezők Budapest XXI. kerületének történelmi, társadalmi, kulturális és urbanisztikai adottságaiból merítve hoznak létre produkciókat.

A városi közterületeket rendhagyó művészeti térként használó PLACCC Fesztivál május 30. és június 4. között immár hetedszer jelentkezik. Az alkotók újra elhagyják a színháztermeket, galériákat, és Budapest egyik legizgalmasabb negyedében, Csepelen merítenek ihletet a munkáikhoz. A belvárosból HÉV-vel csak 10 percnyi utazással elérhető városrész sokak fejében összemosódik az egykori acélgyárral, pedig a sziget a nosztalgiázásnál sokkal több izgalmas felfedezést tartogat. Ezeket a rejtett kincseket és szépségeket mutatják meg a PLACCC Csepel Fesztivál programjai. További részletek: szinhaz.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr15314552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása