CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

MEGBECSÜLÉST, TISZTELETET, AKADÁLYMENTESÍTÉST A CSEPELI PEDAGÓGUSOKNAK!

2013. június 02. 03:33 - csú

Pedagógusnapra-221.pngAz MSZP Csepeli szervezetének pedagógusnapi köszöntője:
 
Tisztelt Csepeli Pedagógusok!
A hagyományos Pedagógusnap alkalmából szeretettel és megbecsüléssel köszöntjük Önöket, óvodapedagógusokat, tanítókat, tanárokat.

Szeretettel, mert személyes kötődéseink jutnak eszünkbe, saját gyermekkorunk nagy élményei egy-egy kiváló pedagógusról, másrészt azokról, akik gyermekeinket nevelik nagy odaadással, és szakmai hozzáértéssel. Ez a megbecsülés forrása is, hiszen az óvoda és az iskola az Önök mindennapi munkája révén tudja célját elérni, vagy legalább megközelíteni.- A köszöntő így folytatódik:

Kiemelkedő pedagógusaink kivétel nélkül gondolkodó, alkotó, szabad embereket igyekeztek nevelni. Sikereik attól függtek, hogy a társadalom ezt mennyire igényelte és segítette, a hatalom milyen mértékig engedte. A mostani értékrend, a központosított irányítás nem kedvez ennek a munkának. Hasonló időszakokban azonban a pedagógusok emberi tartása, egyéni kreativitása és hagyománytisztelete átsegítette a nevelés ügyét a nehézségeken. 

Reméljük, hogy ez most is így lesz, és arra törekszünk, hogy az akadályok minél előbb elháruljanak. Arra törekszünk, hogy az iskolák és óvodák újra pedagógiai műhelyek legyenek, visszakapják egyéni arculatukat, a helyi döntések lehetőségét és az ehhez szükséges anyagi feltételeket.

Nemes hivatásuk gyakorlásához sok erőt és lendületet kívánunk!

Az MSZP Csepeli szervezete nevében:

Szenteczky János elnök
és
Dobák István, a 17.számú ogyv. felelőse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr685339661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása