CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabadulhat a csepeli rém?

2013. június 03. 10:14 - csú

Négyes gyilkosság-1.jpgEgy szakértő halála miatt csúszik a nagy port kavart csepeli négyes gyilkosság nyomozása – tudta meg a Blikk. Információik szerint az ügyet vizsgáló rendőrök beszereztek minden bizonyítékot, már csak egy pszichológus véleményére várnak.

Ám újabb szakembernek kellett megvizsgálni a gyanúsítottakat. Ezt ugyanis korábban már megtette egy szakértő, azonban mielőtt írásba foglalta volna a véleményét, elhunyt. Ez a bizonyíték viszont elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a gyanúsítottakkal szemben majd vádat lehessen emelni. A törvény értelmében a gyanúsításoktól számított két évig lehet nyomozni.

Most viszont túl kevés idő maradhat az eljárás befejezésére, hiszen a vádemelés és a bírósági tárgyalás is jelentős időt emészt fel. Négy év után pedig kikerülhetnek a házi őrizetből a gyanúsítottak, akárcsak az időseket kínzó brutális R.-banda tagjai, akik a múlt hónapban szabadultak ítélet nélkül.

Pedig úgy tudjuk, a rendőrség ahhoz is elegendő bizonyítékot gyűjtött, hogy holttest nélkül vádemelési javaslatra küldje el H. Viktor ügyét. Ő az, akit a Dragan B. vezette banda kegyetlenül megkínzott, összevert, majd felakasztott. Miután a diósdi fiatalember meghalt, a testőrét felgyújtották, és a Dunába szórták a maradványokat.

A rendőrségtől azt kérdeztük, hogy le tudják-e zárni az ügyet, ám lapzártánkig nem feleltek. (Cs.K. - Blikk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr95341407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása