CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hazudott Werner Péter! Mit akar titkolni a csepeli vezérigazgató?

2013. június 04. 05:59 - csú

Werner Péter OK-156.pngSzenteczky János írja saját weblapján:

Werner Péter (képünkön), a csepeli vagyonkezelő vezérigazgatója (és még más, befolyásos tisztség tulajdonosa) 2012. októberében egy CSEVAK-os előterjesztés tárgyalásakor az általam feltett kérdésre, miszerint: „A vezérigazgató úrnak van-e vagy volt-e bármilyen köze az itt említett két céghez?" (az említett cégek a Branko Befektetési Kft. és a Branko Pénzügyi és Befektetési Kft.) a válaszában „...kijelenti, hogy az említett céghez ügyvezetőként, illetve tulajdonosként soha nem volt köze." Werner Péter azonban nem mondott igazat!

Mire jó az ismeretség?! Nyílt levél Werner Péternek, a CSEVAK jelenlegi vezérigazgatójának” című blogbejegyzésemből megismerhető a vezérigazgatói hazugság körülményei. Akkor úgy tűnt, hogy Werner Péter hazugságával „csupán” üzleti viszonyait és kapcsolatait próbálta eltitkolni a képviselő-testület tagjai, és a csepeliek elől. Azt, hogy sunyi módon, a polgármester és Borbély alpolgármester hathatós közreműködésével egy milliárdos projektben igyekeztek helyzetbe hozni egy olyan céget, amely korábban Werner Péter érdekeltségében és irányítása alatt állt („Fideszes mutyigyanú Csepelen”)

Később, egy újabb „vagyongazdás” előterjesztéssel kapcsolatban megismételtem a vonatkozó kérdéseimet a polgármester felé – a választ azonban Borbély Lénárd alpolgármester adta meg. Hogy utasításra, vagy önszorgalomból, esetleg tudatlanságból húzta magára a vezérigazgatói hazugság további takargatásának nemtelen szerepét? A válaszlevél utolsó mondatának része árulkodó! Azt írja, hogy „Werner Péter és a Branko Befektetési Kft. viszonyát az elérhető ingyenes céginformációs adatbázisokból Ön bármikor megvizsgálhatja,…”

Nos, nem megfogadva az alpolgármester tanácsát (hiszen ezt már korábban megtettem) elmentem egy közjegyzőhöz! Kikértem a BRANKO Befektetési Korlátolt Felelősségű Társaság közhiteles és nyilvános cégmásolatát, ami itt olvasható. Az adatokat megvizsgálva feketén fehéren dokumentálható: Werner Péter nem csak ügyvezetője, de tagja (tulajdonosa) is volt annak a cégnek, amit 2012. októberében a milliárdos csepeli projektben a vagyongazda vezetőjeként helyzetbe akart hozni! Vagyis egyértelműen hazudott, amikor „…kijelenti, hogy az említett céghez ügyvezetőként, illetve tulajdonosként soha nem volt köze.”

Werner Péter a szavahihetőségét áldozta fel a munkatársai, a csepeli képviselők és a csepeli közvélemény előtt! És hogy mit akart titkolni? Talán az üzleti érdekeltségét?! Talán azt, hogy a felelős döntéshozók (a csepeli képviselő-testületi tagjai) tájékoztatását megkerülve próbálta bemutyizni a korábbi cégét Csepelre?! Talán a korábbi üzletfeleit, tulajdonostársait akarta titokban tartani?! Hamarosan erre is fény derülhet…

Forrás: SZENTECZKY  JÁNOS WEBLAPJA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr85342121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása