CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ilyen még nem volt Csepelen! Mi a baj a kerületi pedagógusokkal?

2013. június 04. 04:24 - csú

Kérdőjeles-2_7.jpgSzándékos sértés vagy csak primér butaság? Már a Fidesz miniszterével is szembe megy a XXI. kerületi fideszes városvezetés. Lehet, hogy feljelentik Balog Zoltánt?

Az elmúlt napokban sokszor, több oldalról megközelítve foglalkoztunk a pedagógusnappal, amelyet június első vasárnapján ünnepel a magyar társadalom. A múlt hét végén a napilapok is köszöntötték az ország százhatvan ezres létszámú oktató, nevelő közösségét, megköszönve a gyermekek fejlődéséért végzett áldozatos munkájukat. Az emberi erőforrások minisztere, Balog Zoltán, május harmincadikán kitüntetéseket adott át az ünnep alkalmából.
Június másodikán – éppen pedagógusnapon –, jelent meg a minisztérium honlapján Hoffmann Rózsa pedagógusnapi köszöntője, miközben a minisztérium előtt tüntettek a pedagógus érdekvédelmi szervezetek. Blogunk átvette a csepelimszp.hu-ról az MSZP Csepeli Szervezetének köszöntőjét is.

A Csepeli Önkormányzat honlapján, a csepel.hu-n, a fideszesek által fenntartott és működtetett hírblogon, a Fidesz helyi szervezetének honlapján, az önkormányzat lapjában, a május végén megjelent Csepeli Hírmondóban, ezekben a napokban sok mindenről jelent meg hír, tájékoztatás, cikk. Olvashattunk arról, hogy a kormány kihúzta az országot a gödörből, a kormányfő a dohányzás visszaszorításáért WHO díjat kapott, június 4-én ünnepeljük az összetartozás napját, a polgármester folytatja harcát a rezsicsökkentésért, a hétvégén ünneplik a szennyvízcsatornázás befejezését, folyik az elszámoltatás stb., stb. Mindezt az összetartozás napja miatt a pártszervezet blogján ismét közzétett 2010-es „Ésszel, szívvel, tisztességgel Csepelét, a csepeliekért!", jelszó jegyében.

A csepeli pedagógusokról viszont egy sort sem írtak a csepeli pártkatonák, a rendelkezésükre álló fórumok egyikén sem. Elfeledkeztek róluk, illetve ünnepnapjukról, a Pedagógusnapról. A rendszerváltás óta ilyen még nem fordult elő Csepelen. Elképedve várjuk a feleletet arra kérdésre, hogy a kerületi fideszes városvezetésnek mi baja lehet a csepeli pedagógusokkal? Pénteken, a Csepeli strandon talán elárulják, és a választ az érdekelteknek nem a zuhanyhíradóból kell megtudniuk.

A városvezetők minősítése nem a mi feladatunk. Megteszik ezt az érintettek, a csepeli pedagógusok, és a velük szolidáris, munkájukat becsülő édesanyák, édesapák, nagyszülők, a csepeliek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr625342077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása