CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mesterházy Attila: az árvíz idejére a politikai kommunikáció felfüggesztve

2013. június 06. 12:01 - csú

Mesterházy Attila-156.png„A következő napok legfontosabb feladata az árvízvédelem, ebben mindenkinek részt kell venni" -- jelentette be a Kopaszi-gátnál tartott  sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, majd hozzátette -- egy ilyen súlyú vészhelyzet esetén úgy helyes, ha a politikai vitákat félretesszük.

Ezért az MSZP az árvíz levonulásáig a politikai kommunikációját felfüggeszti, nem vesz részt semmilyen politikai vitaműsorban, nem tart sajtótájékoztatót, kizárólag a védekezésre koncentrál. Az MSZP elnöke arra kérte a megyei szervezeteket, hogy a párt infrastruktúráját kihasználva adjanak meg minden segítséget a hatóságoknak, valamint arra buzdítja tagjait és szimpatizánsait, hogy vegyenek részt az árvízvédelemben.



„Azt szeretnénk, ha ott tudnánk segíteni, ahol, és amikor szükség van rá" -- mondta Mesterházy, ezért Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettes felvette a kapcsolatot Pintér Sándor belügyminiszterrel.

Harangozó Tamás elmondta, kérte Pintér Sándort, adja meg azon települések nevét, ahol a leginkább szükség van a védekezésre, ahol élőerőre vagy infrastruktúrára van szükség.

„A mozgósítást megkezdtük, hogy oda és akkor tudjunk embereket vagy bármilyen típusú segítséget irányítani, ahová a hivatásos védelmi szervek kérik" -- mondta a szocialista politikus.

Forrás: youtube

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr205346843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása