CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd hazugsággal és szószegéssel fedezi Werner Pétert

2013. június 14. 12:35 - csú

POHI-XXI.pngÉletképek a csepeli Terror Házából

Többé nem hiányoljuk Werner Péternek, a Csepeli Városgazda Zrt vezérigazgatójának munkaköri leírását. Nincs neki olyan. Bár sok milliárd forintos kerületi vagyon legfőbb őre, nincs neki munkaköri leírása, amely pontról pontra meghatározná, hogy az önkormányzat mit vár tőle. Az egy dolog, hogy erről a tényről olvasóink   mostanáig nem tudhattak semmit, de kiderült, hogy Werner munkáltatója, a fideszes többségű falka- és fülkeforradalmi képviselő-testület és a rezsikommandós parancsnokként elhíresült polgármester, Németh Szilárd sem ismerhet ilyen dokumentumot. Márpedig a polgármester május 31-én reggel a rendkívüli képviselő-testületi ülésen heves felindultságában több tucat ember füle hallatára  elrendelte, hogy még aznap legyen fenn az önkormányzat hivatalos hírportálján, a csepel.hu -n Werner munkaköri leírása. Miként megírtuk, a szocialista képviselők szorgalmazták e dokumentum nyilvánosságra hozását, mert a vezérigazgató sok százezer forintot érő prémiumfeladatit, teljesítésüket másként nem lehet értelmezni. Mindenféle találgatások kaphatnak lábra a közpénz pazarlásáról...

Ahogyan olvasóink, úgy mások sem láthatják a polgármester által május 31-én megígért Werner-féle munkaköri leírást. A csepeliek semmit sem kaptak, az MSZP-s képviselőknek pedig be kell érni egy levéllel, amelyben az áll, hogy "nem készült munkaköri leírásom és ezért nem található meg a közérdekű adatok között a munkaszerződésem mellett."

Ez, persze pofátlanság, de világos beszéd. Elhangozhatott volna május 31-én is, de ott Wernernek ehhez nem volt bátorsága. Gazdája, Németh Szilárd pedig hazudott mint a vízfolyás. Félrevezette a csepelieket, az ülés részt vevőit, és a nyilvánosságot követelő szocialistákat. A folytatás - a munkaköri leírás hiányában - nem is lehetett más mint szószegés. Bár az ígéret a legszélesebb nyilvánosság előtt hangzott el Németh Szilárd részéről, a teljesítés elmaradásáról, ellehetetlenüléséről suttyomban szeretett volna levelezni. Suttyomban és gyáván. Gyáván, mert a rezsikommandós parancsnoknak inába szállt a bátorsága, amikor a levelezést választotta. Gyáván, mert a levélírás feladatát kiadta Werner Péternek. Igaz, Werner Péter sem írta meg a levelet, ezt az ő nevében Leimetter Judit vezető asszisztens tette meg a Városgazda Zrt-nél, de még ő sem küldte el a hazugságot beismerő sorokat, hanem továbbította a polgármesteri hivatalba Kasza Viktóriának, a szervezési iroda vezetőjének, aki a levelet elküldte az összes képviselőnek, és Sanma Gáborhoz, Németh Szilárd kabinetfőnökéhez, aki azt átadta a  polgármesternek. A bezáruló kör végén így az kapta meg a levelet, aki hazudott: Németh Szilárd így levélírás helyett levelet olvasott. Ha akart, akkor gyönyörködhetett benne, hogy egy Werner Péternek falazó hazugságával hány embert ugráltathat a Csepeli Terror Házában. Ennek a hazudozásnak a rezsijét kiszámolta már a kommandó? Vagy a csepeliek?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr445361134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vulkán52 2013.06.14. 13:33:39

Werner Péter egy kicsit magába szállhatna. Ő felveszi a magas jutalmakat, prémiumokat de az ott dolgozóknak semmi külön juttatást nem ad. Pedig ha belegondolunk ha ők nem lennének (szakmunkások, segédmunkások, irodisták) ő se lenne sehol. Azt hiszi, hogy egy bográcsos ebéddel minden el van intézve? Arra hívja meg a munkatársakat. Inkább pénzt adna nekik. Ő könnyen megél. Azt hiszi egy tál étellel jó száj ízük lesz a kollégáknak. Azzal nem tudnak rezsit fizetni és enni adni a családnak. Ha nagyvonalú lenne lemondana a prémiumáról a dolgozók javára. Ő éppen elég pénzt fel vesz innen is onnan is.
süti beállítások módosítása