CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pedagógus béremelés: "A semmihez képest mindenféleképpen több"

2013. június 30. 19:26 - csú

Pénz-221.pngA szakszervezetek fontos követelése teljesül a minden pedagógusra kiterjedő béremeléssel, amelyet nem csak a tanárok, hanem a pedagógiai szakszolgálatok és a szakmai szolgálatok munkatársai is megkapnak - reagált Galló Istvánné, a Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) elnöke vasárnap az MTI-nek arra, hogy tisztújító kongresszusukon jelentette be Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter: szeptember 1-jétől lesz pedagógus béremelés.

A tanácskozáson elsöprő többséggel újraválasztott elnök azt mondta, egyelőre az a biztos, hogy szeptembertől a béremelés felét megkapják, a Nemzetgazdasági Minisztériumban pedig a jövő héten végeznek számításokat arról, hogy a másik részét jövőre milyen időzítéssel folyósítják a pedagógusoknak.

Galló Istvánné úgy fogalmazott: ahhoz képest, hogy sok helyütt lehetett hallani olyan nyilatkozatokat, hogy csak jövő januártól emelik meg a béreket, a szeptemberi béremelés "a semmihez képest mindenféleképpen több", azonban csak a pontos számítások mutatják majd meg, hogy az egyes kollégák számára ezek mekkora összegek. (MTI)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr745385008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása