CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egy nyári Nagy-Magyarország

2013. július 06. 03:03 - csú

Nagy-magyarország virágból.PNGA nemzeti összetartozás napja alkalmából Csepelen, a Szent Imre téri országzászló alatt a házigazda polgármester a lengyel kisváros, Kielce városatyájával emlékezett, alpolgármestereik gyűrűjében. Hogy miért éppen a trianoni dönté- sekkel nem érintett lengyel testvérek részvétele volt fontos, nem tudni. Mindenesetre jó látni, hogy évente legalább egyszer azért használják is valamire annak a Horthy-korszakot idéző giccsgyűjteménynek a darabjait, amelyekkel
a képünkön látható, Nagy-Magyarországot formázó virágágyásokkal – sikerült az elmúlt években a teret telepakolni. Az eddigi súlyos tízmilliókon felül a következő hó-napokban a Csepelnek járó uniós támogatásból még 400 millió forintot fognak rászórni... (T)

Forrás: HÍRKOMP

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr315390876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása