CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bajnai ellen közmunkásokat küldtek tüntetni?

2013. július 13. 02:21 - csú

Felkialtojel-2_3.jpgA Hír 24 portál írja: „A szigetvári közmunkásokat rendelte ki a polgármester, hogy Bajnai Gordon ellen tüntessenek. Többen elmondták nekünk, hogy féltek nemet mondani, hiszen a kenyérkeresetük múlik az önkormányzaton. Ez Orbán Viktor Magyarországa.

2014-ben megváltoztatjuk!" – ezt posztolta ki Bajnai Gordon pártja, az Együtt 2014 pénteken a Facebookra.Bajnai csütörtökön látogatott el a városba, ahol lakossági fórumot tartott. A volt miniszterelnököt Kolovics János, a város polgármestere egy 1,6 milliárdos sárga csekkel várta, amit azzal indokolt, hogy Bajnai miniszterelnöksége idején ekkora adósággal jutott csődbe Szigetvár, most tehát itt az alkalom a tétel kiegyenlítésére.

A hir24.hu megkereste a szigetvári polgármestert, hogy megtudjuk, valós-e a történet. Kolovics János nem tudott a rendelkezésünkre állni, a titkárság helyette Junácski Andrást, a polgármesteri iroda kabinetfőnökét ajánlotta.A kabinetfőnök a lapnak tagadta, hogy közmunkásokat vezényeltek volna ki, mint mondta, nem érkezett feléjük (tehát a közmunkások felé - a szerk.) ilyen jelzés. A kabinetfőnök szerint egyébként is elgondolkodtató, hogy valakit úgy minősítünk, hogy „közmunkás", hiszen lehet, hogy a munkája délután kettőig az, de a munkaidő lejárta után azt csinál, amit akar.

Junácski András arra a kérdésünkre, hogy ha valóban nem ők utasították a közmunkásokat a tüntetésre, akkor miért állítja ezt az Együtt 2014, úgy reagált: Bajnai nagyon sok olyat mond, aminek nincs valóságalapja.Megkerestük Rácz Krisztinát, az Együtt 2014 sajtófőnökét is, aki elmondta, a szigetvári közmunkások beszámolói alapján született meg a bejegyzés, amelyekről videó is készült.

Kérdésünkre, hogy mikor hozzák nyilvánosságra a videót, Rácz nem tudott pontos időponttal szolgálni. Ez egyébként attól függ, hogy milyen gyorsan tudják felismerhetetlenné tenni az anyagban szereplő közmunkásokat, amire pedig azért van szükség, hogy ne essen bajuk a nyilatkozattétel miatt.

(hir24.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr885402376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása