CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen a Fidesz arcpirító pályáztatásra készül

2013. július 19. 12:11 - csú

A Négyes bruttóhoz-névvel-jav_4.pngMTI - Csepel fideszes városvezetése korábbi ígéreteivel ellentétben arcpirító pályáztatás mellett akarja elherdálni a kerület ingatlanvagyonát ahelyett, hogy például fiatal párok életkezdését segítenék a hosszú ideje üresen álló ingatlanokban.

Erről Volner János, a Jobbik Budapestért felelős alelnöke és Pákozdi József csepeli önkormányzati képviselő beszélt csütörtökön, Budapesten sajtótájékoztatón.

Volner János hangsúlyozta, a Jobbik érvénytelenítené szeretné a főváros XXI. kerületének azon pályázatait, amelyeken mindössze kéthetes pályázati időt biztosítanak négy ingatlan eladására. Az ellenzéki országgyűlési képviselő elfogadhatatlannak nevezte továbbá, hogy Németh Szilárd fideszes polgármester név szerint említett a pályázatra esélyes cégeket a kerületi önkormányzati ülésen.

A Jobbik ezzel szemben azt javasolja, hogy a régóta üresen álló ingatlanokba, köztük a volt pedagógusszállóba rászoruló fiatal párokat költöztessenek - közölte Volner János, aki szerint ez jelentene valódi rezsicsökkentést az érintetteknek, ráadásul a beköltöztetésekkel a szóban forgó épületek állagmegóvása is megoldódna.

Pákozdi József kiemelte, a legutóbbi választások előtt a Fidesz is arra tett ígéretet, hogy nem engedi eladni az önkormányzati ingatlanokat, hanem megóvja azokat. A politikus szerint ugyanakkor a csepeli városvezetés mostani terve a korábbi szocialista kerületirányítás gyakorlatát folytatná és 1,6 milliárd forintos vagyonvesztést okozna városrésznek.

Forrás: MTI | STOP.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr535414810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása