CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi történik a Munkásotthonban?

2013. augusztus 16. 05:57 - csú

Darvasi Ilona-szines.jpgA 21. kerületi hírhatár így foglalta össze az utóbbi napok eseményeit: A Népszabadság augusztus 12-ei cikke, „Einstand fenyegeti a munkásotthont” címmel számolt be az intézmény kálváriájáról.

Másnap már a Csepeli Munkásotthon internetes honlapjáról kiderült: Nagy József igazgató már nem igazgató, hiszen a Csepeli Munkásotthon Alapítvány Kuratóriuma új ügyvezető igazgatót nevezett ki a ház élére, Darvasi Ilonát (képünkön).

Nincs arra utaló információ, hogy a két esemény között volna összefüggés, de amikor a tájékoztatás hiányos, az emberek mindig elkezdnek kombinálni…

Darvasi Ilona, az új ügyvezető igazgató népművelés-könyvtár szakon végzett Debrecenben a Tanítóképző főiskolán. 2007 és 2011 között a Soproni Petőfi színház igazgatója volt. Jelenleg a – Csepeli Munkásotthon Csepel Színházában gyakran fellépő társulat – a Turay Ida Színház alapító igazgatója. Férje Nemcsák Károly színművész, a budapesti József Attila Színház igazgatója.

Az új ügyvezető igazgató tehát a színházi szakmában otthon van, s remélhetőleg megbirkózik majd e komplex és nagy múltú közművelődési intézmény igazgatásával is.

Csepelnek ugyanis továbbra is szüksége van a jól működő Csepeli Munkásotthonra.

Forrás: 21. kerületi Hírhatár

A Csepel újság korábbi blogbejegyzése ITT OLVASHATÓ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr855461907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása