CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bilincsben vittek el egy fideszest!?

2013. augusztus 20. 10:13 - csú

Kóczán Zoltán -Fidesz-Győr megyei alelnök.PNGBilincsben vitték el Kapuvárról a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés fideszes alelnökét – állítja az Egyenlítő TV.

A baloldali médium információi szerint, a múlt héten bilincsben vitték el Kapuvárról Kóczán Zoltánt, a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés fideszes alelnökét (képünkön). Magát megnevezni nem kívánó forrásuk szerint Kóczán „valamilyen NAV-os ügy” miatt került rendőrkézre.

A megyei rendőrkapitányság a letartóztatás okait firtató levelére válaszként a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz irányította a kérdező újságírót, de nem tagadta, hogy az eset megtörtént.

A NAV-val egyelőre nem sikerült felvennie a kapcsolatot az Egyenlítő TV-nek. A sherkesztők az ünnep után tesznek újabb kísérletet a kapcsolatfelvételre. (HVG.HU és Egyenlítő TV)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr355467753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása