CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli protokollasszisztens szívesen mondana mindenfélét, de...

2013. szeptember 08. 10:27 - csú

Liptai Claudia és csepeli párja.PNG

A Szent Imre téri csepeli polgármesteri hivatalt az ott dolgozók és a csepeliek sok ok miatt ma már csak terror házaként emlegetik. Most végre derűsebb, mondhatnánk emberszabású hírek törik át a fülkeforradalmi erődítmény falait.

Liptai Claudia 14 évvel fiatalabb párja, Szabó Benjámin, a csepeli polgármesteri kabinet protokollasszisztense nem beszélhet kapcsolatukról, csak engedéllyel

Miként a Story magazin híre alapján a Csepel újság is beszámolt róla, Liptai Claudia új szerelme, a 14 évvel fiatalabb Szabó Benjámin kissé megszeppent, amikor a Story magazin munkatársa felhívta telefonon. Ámbár úgy tűnt, szívesen mondana mindenfélét, de nem teheti, mert megtiltották neki.

"Én szívesen nyilatkozom, de ehhez Claudia sajtósának engedélye kell" - mondta végül katonásan.

Benjámin fogadásból ismerkedett meg Claudiával. Hogy hol és milyen körülmények között találkoztak, arról itt olvashatók részletek!

Forrás: storyonline

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr355500316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása