CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Leleplezték Németh Szilárdot is egy álarc lerántásával

2013. november 12. 05:59 - csú

000-1-NSZ-333.pngÁbel Attila alpolgármester most napvilágra került tanúvallomása utólag is alátámasztja azt, hogy évek óta folyik a hazudozás a csepel.info hátterével összefüggő kérdéskörben. Hazudtak a testületi ülésen, s azóta is folyamatosan titkolták a csepel.info és az önkormányzat közötti kapcsolatokat. Vajon miért? Miért kellett, s kell ma is titkolni az összefüggéseket?

                                                         

Olvasom a csepelimszp.hu-n, hogy „Lehull a csepel.info álarca”. Szenteczky János, az MSZP önkormányzati frakcióvezetője, november 8-i írásában lerántja a leplet a csepel.info hírblog tulajdonosáról, Ábel Attiláról. A frakcióvezető a fideszes feljelentések nyomán elindult rendőrségi eljárások egyik jegyzőkönyvéből, Ábel Attilát idézi. Az alpolgármester úr tanúvallomása során, a következőket mondta: „Az üggyel kapcsolatban annyit szeretnék még elmondani, hogy a www.csepel.info domain név az én tulajdonomat képezi. A honlap üzemeltetésébe is részt veszek…”.

                                                              

Bár öregszem, de még jó a memóriám. Rögtön eszembe jutott, hogy korábban, még 2011-ben, az akkori csepelujsag.blog.hu-n megjelent egy írás, amely a csepel.info támogatásával foglalkozott. Utánanéztem. Idézek a szerkesztőségi cikkből:

                                          


„A 2011. február 11-i képviselő-testületi ülésen az egyik MSZP-s önkormányzati képviselő a következő kérdést tette fel a polgármesternek: Támogatja-e csepeli önkormányzat a csepel.info.hu-t bármilyen módon, anyagilag, erkölcsileg? Válaszul, Németh Szilárd azt mondta: A csepel.info.hu úgy tudja, az egy MSZP-hez közelálló honlap, semmi esetre sem támogatná, de Fideszhez közelálló honlapot sem támogatnak” (csepeliek.blog.hu, 2011. november 14.)

                                                        

A polgármester hazugságát, hogy a csepel.info „egy MSZP-hez közelálló honlap”, már akkor is cáfolta e fórum. Ábel Attila alpolgármester fentiekben idézett, most napvilágra került tanúvallomása meg utólag is alátámasztja a szerkesztőség akkori véleményét, illetve azt, hogy évek óta folyik a hazudozás a csepel.info hátterével összefüggő kérdéskörben. Hazudtak a testületi ülésen, s azóta is folyamatosan titkolták a csepel.info és az önkormányzat közötti kapcsolatokat. Vajon miért? Miért kellett, s kell ma is titkolni az összefüggéseket? Talán mégis van valami igaza annak, aki szerint nemcsak összedolgoznak, de még egymásból is élnek? Ha például a polgármester nem támogat „Fideszhez közelálló honlapot”, akkor miért tűri el, hogy az önkormányzat hivatalos honlapján, amelyet közpénzből tart fenn, hirdessék a hivatalosan magántulajdonban lévő csepel.info-t? Azért, mert az alpolgármester úr tulajdona? Az övét lehet hirdetni? Másét miért nem?

                                  

Egyébként meg smafu az egész. A magánnyugdíj-pénztárak vagyonának lenyúlása, a földingatlanok haveroknak való átjátszása, a Simicska-birodalom közpénzekkel való felpumpálása, a trafik-mutyi mellett, ez pitiáner ügy.  A felsoroltak sem váltottak ki nagyobb vihart kis hazánkban. Akkor kit érdekel ma az, hogy kinek a tulajdonában van a csepel.info? Senkit. Én is csak azért foglalkozom a témával, mert már elegem van abból, hogy nap, mint nap bolonddá akarnak tenni. Soren Kierkegaard, a 19. századi dán filozófus és teológus írta: „Két módon tehetnek bolonddá. Az egyik, hogy elhitetik veled a hazugságot. A másik, hogy visszautasítod az igazságot.”

                           

„Ceterum censeo….” – Németh Szilárdnak mennie kell!

                                   

vox

 

 

  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr655622839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása