CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János: Fideszes kampány csepeli kisiskolások üzenőfüzetében

2013. november 15. 17:13 - csú

Ábel Attila fideszes alpolgármester újra elismerte a gyerekek üzenőfüzeteinek felhasználását

                                           

Szenteczky Jámnos sajtótájékoztatója:

Az MSZP szerint a Fidesz minden határt átlépett Csepelen, amikor "konzultációnak álcázott kampánnyal" a gyermekeken keresztül próbált a választók magánéletébe férkőzni.

                                  

Mint ismert: az iskolások üzenőfüzetében próbált a Csepeli Konzultáción való részvételre buzdítani a fideszes Németh Szilárd vezette önkormányzat.

                                                                        

Erről Szenteczky János, a szocialisták csepeli frakcióvezetője beszélt pénteken, Budapesten Kormos Katával, az MSZP szóvivőjével közösen tartott sajtótájékoztatóján. Részletek:

                                                              

NSZ-levele a gyerekeknek kampányban -2013-11-09.jpgA szocialisták csepeli elnöke azt mondta, ez már a második eset, hogy Németh Szilárd, a kerület kormánypárti polgármestere "hülyének nézi" az embereket és a konzultáció álcájával próbálja megszerezni adataikat. Szenteczky János szerint a csepeli önkormányzat első konzultációján 2012-ben nyolcmillió forint közpénzt fordítottak arra, hogy a Fidesz kibújjhasson az új uszoda megépítésére vonatkozó választási ígérete alól. Hozzátette, ahogy az akkori "pazarló és pofátlan" konzultációra, úgy a mostanira is egy válasz adható: az indulatos összegyűrés és kukába dobás.

                                                    

Kormos Kata azt mondta, ez a mostani csepeli eset is azt mutatja, hogy a Fidesznek sem a gyermekek, sem a magánélet szentsége nem számít. Az MSZP szóvivője ebből és a bajai időközi választásokon történtekből arra következtetett, hogy a Fidesz "minden idők leggátlástalanabb kampányát" folytatja. Megjegyezte, a szocialistáknak sosem volt és sosem lesz stílusa az e fajta kommunikáció, helyette nyugodtabb, szabadabb és biztonságosabb jövőt teremtenének.

                                  

Forrás: MSZP.HU

                                                       

ÁA-6-Nyerő.PNGÁbel Attila, csepeli fideszes alpolgármester, a párt XXI. kerületi szervezetének elnöke válaszában elismerte, hogy - idézzük: "a konzultációra több iskolában is az üzenőfüzetben hívták fel a szülők figyelmét". 

                                             


Ábel Attila válasza teljes terjedelmében itt olvasható

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr685635801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása