CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tönkretette Németh Szilárd karakterét a posta!

2013. november 27. 05:59 - csú

00-1-a-529-ok.pngOdalett Németh Szilárd karaktere. Miután világos cáfolatában közölte, hogy ő nem pedofil,  többen az őrület jeleit vélik felfedezni legutóbbi húzásain. (Ezek a húzások még nem tettek közzé cáfoló nyilatkozatot.) Szerintünk azonban a rosszindulatú híresztelőknek nincs igazuk, tévednek. Mindennek a Magyar Posta az oka. Ez a Fidesz-állami intézmény lett a Fidesz rezsikommandós parancsnokának (mellék állásában Csepel polgármesterének) karaktergyilkosa. A Vastagbőr című blog cikkéből napnál világosabban kiderül, hogy miért és mi történt, mi lett a sorsa Németh Szilárd karakterének, és kiderül belőle még sok más is Németh zsenialitásáról, ezért változtatás nélkül közöljük az írást:

                               

 

Németh Szilárd rezsitábornok egy csokornyi törvénymódosítást nyújtott be a rezsiháborúval kapcsolatban.

                                          

1. Máris módosítanák a két hete (!) megszavazott rezsitörvényt:
A szolgáltatóknak a számlákon a címzést nem Times New Roman betűtípussal kell kinyomtatni, hanem Arial fonttal. Az indoklás szerint azért, mert a Magyar Posta karakterfelismerő rendszere nem kompatibilis a Times New Romannal ...

                                                                 

Ízlelgessük egy kicsit ezt a 3 sort, csodálatos országimázs. Németh Szilárd kitalálja hogy milyen karakterrel, milyen betűtípussal legyen nyomtatva a számla, de nem kérdezi meg a Magyar Postát, hogy nézzék már meg, hogy jó lesz-e így? Az állami Magyar Posta meg összezavarodik, ha a címzett neve Times New Romannal van írva. Csak és kizárólag Arialt eszik meg. 

                                                             

 

2. A közös képviselőnek minden hónap 15. napjáig ki kell helyezni, meghatározott formában és tartalommal, írásban, figyelemfelkeltő és a fogyasztók által jól látható módon, hogy a társasház mennyit takarított meg a rezsicsökkentéssel.

                                                                         

 

3. Ha a társasház nem részesült rezsicsökkentésben, akkor AZT is ki kell írni, a megfelelő indoklással együtt.

                                                                 

 

4. A közös képviselőt, aki amúgy egy magánjogi szerződés keretén belül képviseli a lakóközösséget, a Fogyasztóvédelmi törvény alkalmazásban vállalkozásnak minősül, és ha nem rakja ki a tájékoztatót, akkor fogyasztóvédelmi bírságban részesülhet. 

                                                                 

Új szintre lép a "Hogyan szúrjunk ki a közös képviselővel?" verseny, egyszerűen csak le kell szedni a hirdetményt ... és mehet is a fogyasztóvédelmi bírság. 

                                                                      

A szülő értekezlethez remek kiképzés egy lakógyűlés, nekem egyelőre még csak ebben az utóbbiban volt részem, nincs is annál szórakoztatóbb, mint amikor a segghülye lakók vörös fejjel mondják a magukét a saját sérelmeikről, akkor ide még dobjuk be a jobbos-balos pártpolitikát is ... tuti bolondokháza.

                                                                         

Kaplonyi György, a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének elnöke azt javasolja, hogy "a képviselők majd fényképpel dokumentálják és esetleg tanúkkal is bizonyítsák, hogy rendben kiragasztották a hirdetményt."

                                                           

És még mindig van 5 hónap a választásig, amikorra majd csúcsra járatják a Rezsiháborút.

                                                                      

Vajon mikor kell majd a Rezsiplakátot és a Rezsihirdetményt kihelyezni a nappalikban a meghatározott formában és tartalommal, a törvény által szabályozott módon? Tavaszra meglesz?

                                                    

Vajon jelenteniük is kell majd a közös képviselőknek?

                                                                                    

 

 

"Tisztelt Németh Szilárd!
Tisztelt járási kormányhivatal!

                                                    

Alulírott Kovács Kázmér házmester közös képviselő jelentem, hogy a Pacsirta út 8,10,12-es lépcsőházakban a január havi Rezsihirdetmény A3-as méretben, Times New Roman és Arial betűtípussal nyomtatva kihelyezésre került. 

                                                 

A lépcsőházak között meghirdetésre került a “Ki tud több rezsit spórolni?" verseny, melyben  a 8-as számú lépcsőház vezet. A lelkes lakók éjjel nappal égetik a lépcsőházban a villanyt, a lépcsőházi fűtés a maximumra állítva nyitott ablak mellett üzemel, az szemét elszállítását a heti egyről a lakókkal egyetértésben felemeltük heti 5-re. 

                                          


A kéményseprő jóformán hazajár, nem marad ki egyetlen hét sem, amikor ne lenne leellenőrizve a kémény. A lépcsőházakban az időkapcsolós villanykapcsoló hamarosan leszerelésre kerül, jelenleg pontosan megtervezve történik a villany folyamatosan visszakapcsolása, 2 óránként váltják egymás a lakások. Büszkén jelentem, hogy immár 196 óra telt el anélkül hogy a lépcsőházban kialudt volna a világítás!

                                                       

Nem feledjük: Nagyobb fogyasztás, több rezsimegtakarítás!

                                                                 

Itt szeretném megjegyezni, hogy a III/4-es lakásban a Gergor család mereven ellenzi a rezsicsökkentést, nem vesznek részt a rezsimegtakarításban, leszigetelték az ablakokat, és ahogy láttam, energiatakarékos izzókat vitt egyszer haza. Egy gyors NAV-vizsgálat talán visszatérítené a rezsiháború egyetlen és helyes ösvényére!

                                                      

Izgatottan várom a tavaszi választást, aláírásgyűjtésben, Helyi Théma és szórólapok nagy számú kihelyezésében állok szolgálatukra!

                                                 

Kovács Kázmér 
Közös képviselő

                                          

 

Forrás: Vastagbőr. blog.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr155659860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása