CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szenteczky János: Közterületesek verekednek Csepelen?

2013. december 08. 10:53 - csú

Szenteczky János_2.jpgFelszólítjuk Németh Szilárdot, hogy a közterület-felügyelőket télvíz idején ne a fedél nélküli nincstelenek, hanem a valódi bűnelkövetők ellen küldje az utcára! - Többek között ezt tartalmazza Szentecky János csepeli MSZP-elnök írása, amelyet az alábbiakban közlünk:

                     

Feljelentette a XXI. kerületi közterület-fenntartókat egy férfi – olvasható a hírportálokon. A férfi elmondása szerint három közterület-felügyelő megtámadta és elszakították a kabátját, amikor megkérdezte tőlük, mire jó az utcán didergő nincsteleneket bírságolni?

                                 

A verekedők egyike a hírek szerint Sági Jenő, a csepeli közterület-felügyelet vezetője lehetett. Újságírók megkérdezték Ságit, aki ezt nem tagadta, a nyilatkozatot viszont megtagadta. Állítja: a polgármester engedélye nélkül nem beszélhet. A polgármester és hivatala viszont hallgat.

                                    

Az ügy azonnali tisztázását követeljük Németh Szilárd polgármestertől! Nyilatkozzon először is arról, hogy meddig maradhat a helyén Sági Jenő, ha kiderül, hogy ő is verekedők között volt!

                                   

Követeljük továbbá, hogy tisztázza: a hajléktalanok vegzálását tényleg olyan fontos közterületi intézkedésnek tartja-e, amelyre pont a télidő beálltakor ilyen nagy figyelmet kell fordítani közpénzből?

                                             

A csepeli MSZP szerint nem ez ma a legfontosabb közbiztonsági probléma a XXI. kerületben (egy példa!). Ezért felszólítjuk Németh Szilárdot, hogy a közterület-felügyelőket télvíz idején ne a fedél nélküli nincstelenek, hanem a valódi bűnelkövetők ellen küldje az utcára!

                                                    

Szenteczky János,
az MSZP csepeli elnöke

                   


Forrás: szenteczky.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr855681307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása