CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kit védtek? Ne kamuzzatok tovább NAV-ügyben!

2013. december 10. 11:12 - csú

NAV-molinó.PNGEzzel a felirattal feszített ki molinót az Országgyűlés üléstermében az Együtt-PM két független országgyűlési képviselője.

Szabó Rebeka és Scheiring Gábor előbb a napirend előtti felszólalásokat követően az ülésterem közepén feszítette ki a molinót. Az ülést vezető Kövér László házelnök erre, a bekiabáló képviselőket helyre utasítva úgy reagált: "semmi okot nem látok az izgalomra, a szokásos idétlenkedés zajlik, kérem viseljék türelemmel. Van aki sosem nő fel, van ilyen." Arra is utalt, hogy a demonstráló képviselők szankciókra számíthatnak a házvezetés részéről.

A két ellenzéki képviselő néhány perc után összeszedte a molinót, majd egy páholyból az elnöki pulpitus fölött függesztették ki újra. Innen nem sokkal később a teremőri szolgálat képviselői távolították azt el, akik elvágták a molinót tartó kötelet. (MTI)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr605684311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása