CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Leváltották Németh Szilárdot!

2013. december 28. 05:55 - csú

Ábel-Németh_1.pngKínos, nagyon kínos: Ábel Attilát (balra) félrevezette a főnöke (jobbra) -  Az alpolgármester fedez vagy tudatlan, esetleg félreinformált, netán elhallgatja a tényeket 

Mint ismeretes, Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője idén, január 2-án, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy „munkacsoportot alakít a Fidesz parlamenti frakciója a január 1-jétől hatályos tízszázalékos gáz-, villamosenergia- és távhőár-csökkentés ellenőrzésére és nyomon követésére” A frakcióvezető közölte, hogy „a munkacsoport vezetője, Németh Szilárd csepeli polgármester, országgyűlési képviselő…” (népszava.hu, 2013. január 2.)

December 14-én, Rogán Antal frakcióvezető bejelentette, Harmadik Rezsicsökkentési Munkacsoport alakul. (index.hu) Ennek ő, vagyis Rogán lesz a vezetője. Németh Szilárdnak nem osztottak rezsikommandós parancsnoki posztot. Először bizonytalan volt, hogy lefokozták vagy leváltották. Aztán a kép kivilágosodott, egyértelmű lett: 

Rogán maga közölte, hogy a munkacsoport tagjai: Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára és Németh Szilárd, „a Fidesz rezsicsökkentésért felelős biztosa”. Két nappal később, 16-án, Fónagy János a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára újságíróknak nyilatkozva a következőket mondta: „a Rogán Antal vezette munkacsoportamelynek ő és Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa a tagja – január első napjaira, 10-e környékére állítja össze számításokkal alátámasztott javaslatát…”(www.axing.hu)

Számomra egyértelmű! Leváltották munkacsoport vezetői beosztásából Németh Szilárdot! Az első két rezsicsökkentés esetén ugyanis a munkacsoportot a polgármester úr vezette. Ezek szerint rosszul, mert a harmadik, ugyanazon témával foglalkozó munkacsoportnak, már nem ő lett a vezetője. Hogy miért, azt csak sejteni lehet. Valószínűleg az index.hu-nak, december elején adott nyilatkozata miatt már nem volt tovább tartható. A helyi média meg elhallgatja a Kedves Vezető helyi vazallusának eme dehonesztálását.  Az önkormányzat hivatalos hírportálja a csepel.hu, vagy a Csepeli Hírmondó december 19-én megjelent száma, egyaránt eltitkolja a változtatást. A Fidesz Csepeli Szervezetének honlapján, a december 23-án megjelent, polgármesteri rádiós riport felvezetőjében is még munkacsoport vezetőként „szerepel” Németh Szilárd. A csepel.info-n, amelyet Ábel Attila alpolgármester úr vezet, admin, azaz Ábel úr, az egyik blogozónak a leváltással foglalkozó írására, december 23-án, 23:23 órakor, a következőt válaszolja: „Nem váltották le sehonnan”. Lehet, hogy főnöke, ahogy a csepelieket, úgy őt sem tájékoztatta arról, hogy a Harmadik Nagy Nemzeti Rezsicsökkentési Munkacsoportot már nem ő irányítja?  Kínos. Ezek után én lemondanék.

Nehogy félreértsék a Kedves Olvasók, nem siratom Németh Szilárdot. Véleményem szerint erre a feladatra is alkalmatlan volt, amint azt az index.hu-n, vele készült riport is bizonyította. (Csepel szégyene: Németh Szilárd, csepeliek.blog.hu, 2013.12.09.) Mindössze az bosszant, hogy itt Csepelen is hülyének néznek bennünket, azt gondolják, amiről nem írnak, az úgysem jut el a csepeliekhez. Bár igaz, ami igaz. Három éve hazudnak. 

„Ceterum censeo…” – Németh Szilárdnak mennie kell!

V O X

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr875712293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pattaya 2013.12.28. 12:52:00

Akitől Orbán meg akar szabadulni azt a frontvonalba előre küldi.Koncnak...

mr. Mick 2013.12.29. 00:16:19

nemigen szeretek a politikával foglalkozni ,de a tények -tények ... Szilárd vezetése alatt eddig több pozitívumot látok Csepel életében ,mint az előtte levő 50 év alatt amiről kompetensen nyilatkozhatok...
érdekes mindíg van egy okoska aki összehord hetet havat annyira jól tájékozott ,és többnyire ordít róla a rosszindulat ,vagy a savanyú szőlő eltorzítja az arcát mert elvtársaival kimaradt a tálból ..
süti beállítások módosítása