CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Máriás huncut és politikai kufár

2013. december 30. 05:05 - csú

Kérdés-3_1.PNGŐszintén nem értjük azt a felháborodást, amit Pócs János fideszes országgyűlési képviselő, 2014-es jelölt, Jászapáti polgármestere keltett.

Nem értjük, miért a morgás azon, hogy nevezett elme még karácsonykor sem hagy békét a polgároknak, hanem az éjféli misét is kampányolásra használja fel. Mint kiderült, nemcsak a jászdózsai templomban, hanem Jászberényben, Jászladányban, Jászapátin és Jászárokszálláson is egy igen csak ízléses, kulcskarikán fityegő világító Szűz Mária-szobrocskát osztogattak a nevében és aláírásával, amiként néhol a plébános be is jelentette.

Valljuk: a képviselő-polgármester úrnak nincs mit megbánnia, s vele együtt sajnáljuk, hogy a kegyboltban vett Máriácska-szobrokat valakik meggyalázták, hiszen a Jasz.blogon közölt képen az egyik éppen Hitler-bajuszt visel. Nem értjük a morgást, hiszen maga az érintett is megmondja a valót, igaz, csupán a Facebookon, mert karácsony lévén a sajtónak nyilatkozni nem akar: „ez nem kampány, jelenleg én vagyok a térség képviselője, tőlem várják az emberek, hogy segítsek, törődjek velük, pont azt tettem, amit eddig is”.

Nos, mindenki képességei szerint – ha csak ennyire futotta, hát ez van. Úgy gondoljuk tehát, hogy aki ezen a pitiáner ízléstelenségen meglepődik, az nem ebben az országban élt az utóbbi években. Mi mást nem értünk, de nagyon. Azt: hogy miképp adhatják a nevüket, s ami fontosabb, az alkalmat (Jézus születésének ünnepét) és templomukat mindehhez a plébánosok, akikkel állítása szerint Pócs úr előre egyeztetett. Mert úgy emlékszünk, hogy Jézus – ha kicsit később is – mintha kikergette volna a kufárokat a templomból. Igaz, ők nem a politika kufárjai voltak.

Forrás: nol.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr55714829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása