CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli fideszes agyrém koszorúval, közpénzből

2014. január 16. 05:59 - csú

Cipőnézők-530.pngMár saját őrületüket is dokumentálják Csepel jelenlegi fideszes városvezetői. Közpénzből fenntartott szócsövükben, az Ábel Attila alpolgármester által dirigált csepel.hu-ban hírt közöltek a helyi Teller-szobor megkoszorúzásáról. A híradásban – sajnos – Teller Ede, a világhírű magyar atomfizikus (1908-2003) csak kellék volt. Egy szó sincs arról, hogy mit csinált, mivel érdemelte ki Csepel és a világ megbecsülését. A hír Németh Szilárdról és az ő állandó tettestársairól szól. A kivezényelt sajtóügyi munkatárs Németh Szilárd képviselő-polgármestert köszönti nem a maga, hanem az önkormányzat nevében. Tetszenek érteni, ugye!? Németh Szilárd már nem az első polgár, már nem az önkormányzat része. Felette áll!

Németh Szilárdot az önkormányzat megemlékezésén az önkormányzat nevében köszöntik. Erre mondják, hogy agyrém! A tudósító (Czp) ezt hűen visszaadja, miként arról is beszámol, hogy Németh Szilárdék elsőként koszorúztak az önkormányzat nevében. Nekik van nevük, nem úgy mint a szintén koszorúzó szocialista önkormányzati politikusoknak, akiket a közpénzből fizetett szócső képtelen vagy nem akar megnevezni. Persze, hogy nem, hiszen a Fidesz nevében – a hír szerint – senki sem koszorúzott (randa januári idő volt).

Nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor a hivatalos szócső végre hírt ad arról, hogy a polgármesteri hivatalnál a biztonsági őr köszöntötte a polgármestert. Ennél szebb csak az lesz, ha azt is olvashatjuk ugyanott, hogy Németh Szilárd fogadta Ábel Attilát…(Egyébként már itt lenne az ideje)

Hepiend nincs? De van! Ábel alpolgármester kommunikációs zsenialitása felfedezte, hogy előző nap nagyvezérük, Orbán Viktor Putyin orosz elnökkel szerződést írt alá a Paksi Atomerőmű felújításáról. Gondolta, ezt a tényt egy híren belül összekapcsolja Teller Edével. Íme a láncreakció: Teller Ede atomfizikus volt, Pakson atomerőmű van, (atom-atom), Moszkvában a Paksi Atomerőmű felújításáról szerződtek. Logikus: Teller=Orbán-Putyin paksi atomerműves szerződés. Gratulálunk!

És ezért még fizetnek is! Persze nem nekünk, hanem a szócsőnek és fenntartóinak. Közpénzből…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr395760562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása