CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd pénteken szaunázzon a Fidesz-felfújtnál!

2014. január 17. 09:03 - csú

003-derü-strand-20130301-529.pngCsepel és a csepeliek érdekében javasoljuk, hogy Németh Szilárd, Csepel jelenlegi fideszes polgármestere, honatyja, rezsikommandósa, a nyilas parlament képviselőjének gyámolítója...stb., stb. péntekenként menjen szaunázni a Csepeli strandra. A közelmúltban ez a sokoldalú politikus adta át a 2010-es választás előtt ígérgetett fedett uszoda helyett összebarkácsolt csepeli Fidesz-felfújtat a strand területén, ahol több hetes ígérgetés, késlekedés után megnyílt a finn szauna is.

Szaunázni jó, szaunázni egészséges, a szauna megnyugtat, különösen, ha valaki él a Fidesz-felfújt melletti izzasztó kínálatával. Ott ugyanis, miként Németh Szilárd szócsövében, a csepel.hu – ban olvashatjuk, naponta más-más illatanyagokat bocsátanak a szauna légterébe. Pénteken momentán „levendula-békességet".

Gondoljanak csak bele olvasóink, milyen szép világ köszöntene Csepelre októberig, a legközelebbi polgármesteri és önkormányzati választásig, ha Németh Szilárd levendula-békességben izzadna. Enyhülne a szorítás a csepeli terror házán (valamikor Szent Imre téri polgármesteri hivatal), kevesebb lenne az üvöltözés, a fenyegetés, a pénzkidobás. Azért, hogy a gőzben ne legyen magányos, delegálják mellé Ábel Attila alpolgármestert. Ő a közpénzből fizetett munkaidejében így egy kicsit kevesebbet gyalázná az internet világában a csepeli ellenzékieket, de beszívhatná a levendula-békességet a főnökével együtt. Ráfér.

Az ingyenesen átvett személyautó és az ugyancsak ingyenes gépkocsi-használat mellett miért ne fizetné ki az önkormányzat közpénzből a pénteki levendula-békesség szaunázást Németh Szilárdnak és állandó tettes társainak is. Ha a péntek nem jó, akkor a szerda is szóba kerülhet, mert a nagy sikerre való tekintettel akkor megismétlik a levendula-békesség „illatanyag kibocsátást". Sok, sok csepeli szerint már régen elérkezett az ideje annak, hogy Németh Szilárdék szembenézzenek Csepelen a nevükhöz köthető dolgokkal, eseményekkel: békésen szívjanak és izzadjanak. Csak azért, mert megérdemlik...

mesztic

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr85761087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajtony 2014.01.17. 23:38:57

Komám, neked agyadra ment valami - talán az, hogy ugrott a felügyelő-bizottsági suskád, netán valami zsíros "nem kell csinálni semmit" munka(?)hely?
süti beállítások módosítása