CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli demokratikus ellenzék célja az Orbán-rezsim leváltása

2014. január 18. 04:24 - csú

Címlap-20140118-ra.PNGBepirosodott péntek délután a Szent Imre tér sarka: a Csepeli MSZP széldzsekis aktivistái települtek ki, hogy a demokratikus ellenzéki összefogást népszerűsítsék és a közelgő választásokra újabb híveket szerezzenek a baloldalnak.

Jelszó-1.PNGA felállított standokon ennek megfelelően az MSZP logója mellett ott szerepeltek a Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014, a Párbeszéd Magyarországért és a Liberálisok – Magyar Liberális párt jelképei is. A demokratikus ellenzéki összefogás célja az Orbán-rezsim és a Fidesz eltávolítása a hatalomból.

Egy összehangolt akció része volt ez a csepeli esemény: az MSZP Budapesti Szervezete kezdeményezésére e péntek délután, pontosan kettő órakor minden fővárosi kerületben megjelentek a közterületeken a szocialista pártaktivisták, s röplapokat osztogatva hívták fel az arra járók figyelmét az MSZP január 25-ére összehívott kampánynyitó nagygyűlésére. 

Forrás: 21. kerületi Hírhatár 

A csepeli hírportál riportképei ITT LÁTHATÓK

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr335768310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása