CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Korszakváltást Csepelen! – Az Együtt 2014 - PM pártszövetség csepeli programja

2014. január 23. 05:43 - csú

Program-előlap-2014.PNGAz Együtt-PM Programbizottsága elkészítette a pártszövetség választási programjának első változatát. Arra törekedtünk, hogy a program készítése során elkészített háttértanulmányok esszenciája kerüljön a programba. Ennek megfelelően nagyon röviden és tömören tértünk csak ki a jelenlegi társadalmi-gazdasági helyzet feltárására, hogy elegendő tér maradjon a Csepel jövőjével kapcsolatos elképzeléseink felvázolására. A programot úgy szerkesztettük, hogy mindig a páros oldalra kerüljön a helyzetkép felvázolása, míg a páratlan oldalra az adott témakörhöz kapcsolódó teendők felsorolása.

A hosszú hónapok munkája során kialakult programunkat ezennel társadalmi vitára bocsátjuk. Várjuk a Csepel fejlődése/fejlesztése iránt elkötelezett polgárok észrevételeit, javaslatait, tanácsait. A beérkezett észrevételeket a Programbizottság megvitatja, és lehetőség szerint beépíti a program szövegébe. Észrevételeiket a honlapon megadott elérhetőségekre küldhetik el, vagy leadhatják az Együtt-PM irodájában (II. Rákóczi Ferenc út 155.).
Határidő: 2014. február 15.

Együtt 2014 - PM pártszövetség csepeli programja (.pdf)
Együtt 2014-től megvalósítjuk... (.pdf)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr35777483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása