CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

V Á L A S Z T Á S 2014

2014. február 17. 01:23 - csú

Választásokhoz-221_4.jpgSzerkesztőségünk új rovatot indít, Választás… címmel, a csepeliek jobb tájékoztatása érdekében. A rövid, napilapokban nem mindig elérhető hírek, írások, a 2014. április 6-i országgyűlési képviselő választásokkal kapcsolatos kérdésekről, országos, fővárosi és helyi eseményekről adnak majd eligazodási lehetőséget az érdeklődő csepelieknek. Szívesen várjuk, elsősorban a helyi választási eseményekről, olvasóink rövid, tényszerű, esetleg képekkel illusztrált írásait is.

A kerületi önkormányzat képviselő-testülete február 7-én megválasztotta a 17. sz. Országgyűlési Egyéni  Választókerületi Választási Bizottság tagjait és póttagjait. A bizottság tagjai

Felkai Péterné, dr. Klinghammer Júlia, dr. Filipné dr. Udvardi Beáta, Csébi Józsefné, és a póttagok: Tóth Endre és Hajdúk Katalin

február 12-én letették az esküt. További részletek:

Szombaton elkezdődött a hivatalos választási kampány. Hétfőtől pedig a választópolgárok már ajánlásokat is tehetnek a képviselő-jelöltekre, azaz arra, hogy kik szerepeljenek majd az április 6-i választásokon, a szavazólapokon. Ismereteink szerint az indulni szándékozó pártok, szervezetek, magánszemélyek február 17-én kapják meg a helyi választási irodákon az ajánló íveket, s azonnal elkezdik a támogató aláírások gyűjtését. Hivatalos jelölt az lesz, akinek sikerül összegyűjtenie 500 érvényes aláírást, és a helyi választási bizottság – az aláírások ellenőrzését követően – nyilvántartásba is vesz. A 17. sz. országgyűlési választókerületben, azaz Csepelen és Soroksáron, a következők indulásáról van ismeretünk:

Aquila Párt:  Rizmayerné Márkus Edit

Elégedetlenek Pártja: dr. Gál András Tamás

Fidesz-KDNP: Németh Szilárd István

Jobbik Magyarországért Mozgalom: Lehmann Viktor

Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt: Kállai József

Lehet Más a Politika: Tenk András

MIÉP: Andrásfay E. Szerencse Ödön

MSZP-Együtt-PM-DK-MLP: Szabó Szabolcs

Munkáspárt: Thürmer Gyula

SZOCDEMEK-MSZDP: Rózsa Gyula

A Biztos Pont Diákszövetség AJÁNLÁSOK GYŰJTÉSÉRE szervez nappali tagozatos, 16 éven felüli diákokat Magyarország több városába. A szervezet a 2014.02.15-03.02. közötti időszakra vár fényképes önéletrajzos jelentkezéseket. Iskolai végzettségként „folyamatban lévő középfokú tanulmányokat” jelöltek meg. A kötetlen munkaidőben végezhető munkáért a szövetség 900 Ft órabért ajánl a jelentkezőknek.

Szabó Szabolcs, az MSZP-Együtt-PM-DK-MLP csepeli és soroksári országgyűlési képviselő-jelöltje „Kormányváltó Jelölőgyűlést tart 2014. február 17-én /hétfőn/, 18.00 órakor a Csepeli Munkásotthonban.  Vendége: Kónya Péter, az Együtt-PM választási szövetség politikusa, akivel elsősorban a közbiztonság kérdéseiről beszélgetnek. Jelen lesznek a kormányváltó szövetség helyi politikusai is.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr165816701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása