CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fizesse vissza Németh Szilárd az elszórt közpénzt a csepelieknek!

2014. február 24. 14:09 - csú

Csepelen rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását szorgalmazta mai sajtótájékoztatóján a baloldali ellenzéki összefogás három helyi vezetője: dr. Szabó Szabolcs (Együtt-PM), Szenteczky János (MSZP) és Horváth Gyula (DK).

Szabó Szabolcs mint az összefogás csepeli képviselő-jelöltje elöljáróban jelezte, hogy Németh Szilárd napok óta nem hajlandó válaszolni  a sajtónak a Csepelről a borsodi Pácinba átutalt háromszázezer forint sorsával kapcsolatos kérdésekre.  Szenteczky János bejelentette, hogy az ügyben ma hűtlen kezelés miatt feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen.. Elmondta, ez az ügy csak a jéghegy csúcsa és utalt több más gyanús eseményre is, köztük a Pestszentlőrinc- Csepel tengelyként elhíresült történetre. Horváth Gyula arra hívta fel a figyelmet, hogy ezek az ügyek - legyen szó kisebb vagy nagyobb összegről - bizalmatlanságot szülnek, és ezt meg kell szüntetni. A három vezető egyetértett abban, hogy kezdeményezni kell  egy tisztázó célú rendkívüli képviselő-testületi ülés összehívását. Szabó Szabolcs javasolta: ha nem lehet a háromszázezer forintos csepeli közpénzt visszaszerezeni, akkor Németh Szilárd a havi több mint másfél millió forintos, vagyis napi 52 ezer forintos jövedelméből fizesse meg a csepelieknek.

Összefogás-logó-szabolcs jön.PNG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr755830724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása