CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi kerüljön a csepeli értéktárba?

2014. március 10. 01:23 - csú

Csepel Címer-121_2.pngBudapest Főváros XXI. Kerület Csepel Települési Értéktár Bizottság kéri és várja a csepeli lakosok, szakmai és civil szervezetek, intézmények javaslatait. Csepel közigazgatási területén fellelhető nemzeti érték települési értéktárba való felvétele írásban kezdeményezhető a Települési Értéktár Bizottságnál. (e-mail: csepeliertektar@csepelivaroskep.hu)

Csepel is bővelkedik megőrzendő, kiemelkedő értékekben, szellemi és anyagi alkotásokban, ember alkotta és természet adta értékekben. Legyünk büszkék erre, őrizzük meg és ápoljuk értékeinket!

Várjuk kezdeményező javaslataikat!

További információ: 427-0711, e-mail: csepeliertektar@csepelivaroskep.hu

Csepeli Települési Értéktár Bizottság

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr245851071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Báthory Ödönke 2014.03.10. 08:35:52

Én a négy évvel ezelőtti címert és zászlót javasolnám. Abban ugyanis van szerszám, arra emlékeztet, hogy valaha divat volt a munka.
süti beállítások módosítása