CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Halomra gyilkolják a NAV-osokat Csepelen

2014. március 14. 04:04 - csú

Kampec.GIF"A NAV-osok jó emberek, alapvetően az illegális kábítószer-kereskedelmet akarják felgöngyölíteni a csepeli szórakozóhelyeken, azt meg aztán senki nem vetheti a szemükre, ha a nehéz munka során belekóstolnak néha ők is a kólába....A szakmához nem nagyon ért, viszont szívesen eltussolja a rendőrség számára kínosabb ügyeket, - amikre nem lenne jó, ha fény derülne így a választások közeledtével. .." Megdöbbenve olvastuk ezeket a  sorokat az Indexen. Nem akartunk hinni a szemünknek, és ezt jól tettük. Elképesztő történettel állunk szemben, ezért a beszámolót változtatás nélkül közöljük:

Nem találta fel a spanyol viaszt a KoMod színház a most induló új színház sitcom-jával, aKampeccel, hiszen máshol is voltak már kísérletek ennek a tévés műfajnak a színpadra való átültetésére. Ment a Katonában a Gondnokság, és jelenleg is fut a Jurányiban a Művház, a KoMod vállakozása mégis újszerű és friss. Az előbb említett darabokkal ellentétben ugyanis a Kampec-nél nagy a hangsúly a rendezésen, míg a Művház inkább egyféle improvizációs gyűjtemény. Furcsa ugyan, hogy hónapokat kell várni egy új részre, de a theatcom mégis vicces dolog, jól ötvözi a sorozatok könnyedebb hangulatát a színházzal.

 

A Kampec első részét ezen a héten láthatják a sorozatrajongók a Böszörményi úti, kis KoMod lakásszínházban, - ami egyébként is kellemes meglepetés minden betérőnek. A sorozata egy pesti patológián, egészen pontosan a Végső Állomás Hullaházban játszódik, ahová a korrupt rendőrök felvetették a maguk bunkó boncmesterét, aki eredetileg hentes volt, és egy OKJ-s bizonyítvánnyal szabdalja szét a hullákat. A szakmához nem nagyon ért, viszont szívesen eltussolja a rendőrség számára kínosabb ügyeket, - amikre nem lenne jó, ha fény derülne így a választások közeledtével. Pedig bizony van itt egy sorozatgyilkos, aki a NAV alkalmazottait öli halomra, de még előtte megeteti velük az adóbevallásukat. Pedig a NAV-osok jó emberek, alapvetően az illegális kábítószer-kereskedelmet akarják felgöngyölíteni a csepeli szórakozóhelyeken, azt meg aztán senki nem vetheti a szemükre, ha a nehéz munka során belekóstolnak néha ők is a kólába.

Van továbbá egy túlbuzgó gyakornok fiúnk, aki elhatározza, hogy felgöngyölíti itt ezeket a furcsa ügyeket, na és egy halottakkal és magával a halállal diskuráló takarítónőnk is. A sztori vicces, a színészek jók, egyedül a boncmester volt kissé zavaróan túl játszva, hiszen a bunkóság minden sztereotípiáját felvonultatja magán: atlétában mászkál, szalonnát eszik és tájszólásban ordítozik. Valószínűleg mindezek nélkül is lejönne a nézőnek, hogy ő egy bunkó hentes. A halottakkal diskuráló takarítónő szerepe sem újszerű éppen, de Andresz Kati bármit játszhatna, órákig elnéznénk.

Kovács Henriettának ez az első rendezése, a sztorit félig ő, félig a KoMod ügyvezetője, Farkas Róbert írták. Folytatásokat kéthavonta terveznek majd, pontosan azért, hogy alaposan felkészülhessenek, hiszen az első rész előtt is hetekig próbáltak. A már lement részek közben megvágva felkerülnek majd a YouTube-ra, de az alkotók igyekeznek úgy összehozni egy-egy részt, hogy annak is élvezetes legyen, aki csak közben kapcsolódik be a boncmester és tásainak kalandjaiba.

A Kampecben a történések mindig a halottak körül forognak majd, hiszen a lelkük csak akkor nyugodhat meg, ha pont kerül a küldetésük végére. A sorozat szereplői állandóak, csak a hulla lesz minden részben új.

Kampec

Szereplők:

Mamma: Andresz Kati, Csabi: Mokány Csaba, Sári: Szabó Sára, Timi: Kelemen Tímea, Peti "Sote": Inoka Péter, "H": Császár Zsófia

Forrás: INDEX.HU

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr595858809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása