CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A vihar miatt nem ma lesz a kormányváltók belvárosi nagygyűlése

2014. március 15. 12:51 - csú

Felkiáltójel-0_8.jpegA Budapestre közelítő vihar, és a már most is erős széllökések miatt a kormányváltó szövetség szervezői úgy döntöttek, nem kockáztatják senki testi épségét: a Szabad Sajtó útjára ma, 15.00 órára tervezett rendezvényüket lemondták.

Megállapodtak ugyanakkor arról is, hogy a választás napjáig hátralévő hetek valamelyikén, ugyancsak hétvégi időpontban megtartják, pótolják a ma lemondott rendezvényt. Ennek időpontjáról, helyszínéről és egyéb részleteiről a kormányváltó szövetség tagjai hétfőig döntenek, a döntésről pedig azonnal tájékoztatják a nyilvánosságot.

Az esemény lemondásával kapcsolatos döntést a szervezők a rendőrséggel folytatott konzultáció után hozták meg. A tüntetésen részt venni szándékozó polgárok biztonsága a legfőbb prioritás.

A szervezők köszönik mindenkinek, aki munkájával részt vett az esemény szervezésében, előkészítésében, vagy útnak indult, hogy ma a kormányváltókkal ünnepelhessen – ami késik, nem múlik!

Együtt-PM Sajtóosztály,
a kormányváltó szövetség nevében

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr295861555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása