CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

KORMÁNYVÁLTÓ TÜNTETÉS MA DÉLUTÁN A SZABAD SAJTÓ ÚTJÁN

2014. március 15. 04:04 - csú

Március 15.PNGA szabadság ünnepére hívja a kormányváltást akaró polgárokat a kormányváltó pártok szövetsége, az MSZP, az Együtt, a DK, a PM és az MLP összefogása március 15-re.
Az 1848-as forradalom örököse a szabad, demokratikus Magyarország, ezért aki ott lesz az öt párt demonstrációján, a budapesti Szabad sajtó útján, hozzájárul az új Magyar Köztársaság megteremtéséhez – áll a pártok felhívásában.

A 15 órakor kezdődő tüntetésen mind az öt szövetséges párt vezetője beszédet mond, így a résztvevők előbb Bajnai Gordont, majd Szabó TímeátFodor Gábort,Gyurcsány Ferencet és Mesterházy Attilát hallgathatják meg. A program műsorvezetője Kulka János színművész lesz. 

Pártállásra való tekintet nélkül minden polgárt várnak az öt párt képviselői március 15-i rendezvényükre, mindenkit, aki úgy véli: április 6-án kormányváltásra van szükség a nézetek és vélemények sokszínűségét tiszteletben tartó, éppen erre alapozó új Magyarország felépítéséhez.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr785859208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása