CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

DEMAGÓGIA A DEMAGÓGOKÉ

2014. március 16. 01:11 - csú

Fogja a fejét_2.PNGHA DEMAGÓGIA  A  DEMAGÓGOKÉ, akkor...

....Analógia az analógoké, Kleptománia a kleptománoké, Amnézia az amnézoké, Szlovákia a szlovákoké, Románia a románoké, Szerbia a szerbeké és nem a magyaroké is.

Izraeliek menjenek vissza Izraelbe, tehát az amerikaiak menjenek vissza Angliába, Svédországba, Olaszországba, ki honnan jött, analóg a magyarok menjenek vissza Etelközbe, vagy egyből a Káma folyó mellé.

Legyen csendőrség! Nem elég, hogy a rendőrség őrzi a rendet. A csendőrség őrizze a csendet, lesz itt olyan csend! Nem lesz ordibálás a Parlament előtt, a Tv-székháza előtt, persze a kocsmák és a putrik előtt sem. Honnan toborozzunk embereket ehhez? Onnan, ahol nagy a munkanélküliség. Minden roma legyen csendőr, egyből csökken a munkanélküliség, megszűnik a „roma bűnözés”, hisz betyárból lesz e legjobb pandúr.

Külföldi tulajdonban lévő gyárak, üzemek legyenek magyar magántulajdonban! Kérdem én, hogyan, visszanyerjük rabló ultin, visszavásároljuk, egyszerűen elvesszük? Miből? Mivel? A kinti magyar érdekeltségű vállalatokkal, vegyes vállalatokkal, cégekkel mi lesz?

Magyar föld legyen a magyaroké! Angyalföld legyen az angyaloké, Mátyásföld legyen a Mátyásoké, Kelenföld a Keleneké. Akkor vissza a határokat, a gyepüt, vissza a szabad költözködés jogát?

Csak magyar áruk legyenek az áruházakban, ahogy svédcsavar, svédasztal a svédeknél, spanyolviasz, spanyolcsizma, a hispánoknál, törökülés, törökkávé a törököknél, svájci sapka a „svájcoknál”, párizsi a párizsiaknál, bécsi szelet a bécsieknél. 

Már majdnem én is demagóg lettem. Itt kell befejezni, de azonnal! 

                                                                                          Kalocsai Imre

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr485859313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása