CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Itt a csepeli és a soroksári szavazólap mintája

2014. március 24. 06:00 - csú

Választásokhoz-221_6.jpgAz április 6-i országgyűlési képviselőválasztással kapcsolatban egy hete közöltük a csepel-soroksári 17-es számú választókerület 19 jelöltjének névsorát,  a jelölő párt nevét. Tájékoztatást adtunk a választással összefüggő legfontosabb tudni valókról  is.  Szerkesztőségünk megbízható forrásból megkapta  a szavazólap mintáját is, most ezt mutatjuk be:

SZAVAZÓLAP OK.PNG

Szerkesztőségünk felhívja a figyelmet arra, hogy az április 6-i választásnál - alapesetben - mindenki két szavazólapot kap. A most közölt EGYÉNI képviselői szavazólap mellett kézbe kapjuk  majd a PÁRTOK LISTÁJÁT tartalmazó szavazólapot is, amelyet minta formájában az alábbiakban  ismertetünk meg olvasóinkkal:

Szavazólap Pártlista.jpeg

IDEKATTINTVA NAGY MÉRETBEN NÉZHETI MEG A SZAVAZÓLAPOT. 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr195876099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása