CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bunyó miatt állt bíróság elé a csepeli tanár

2014. március 27. 00:57 - csú

Pedofil tanár Burattino.jpgUzsonnával felszerelkezve, bilincsbe verve érkezett a bíróságra a csepeli tanár, aki a gyanú szerint több kisfiúval is fajtalankodott egy alapítványi iskolában. B. Tamásnak (34) szerdán egy korábbi ügye miatt kellett a bíró elé állnia.

A vád szerint ugyanis többször arra biztatta tanítványait, hogy agyba-főbe verjék egymást. A bíró erkölcsi okok miatt zárt tárgyalást rendelt el, de a férfi a szünetben nyilatkozott a Blikknek.

– Mint ebben az ügyben, a másikban is ártatlan vagyok. Nem követtem el semmit, ez az egész teljesen másról szól – védekezett a volt nevelő.

Az elmúlt évekről viszont egészen másképpen emlékezett az a fiatal lány, akire B. Tamás felügyelt a Kossuth Lajos Gyermekotthonban.

– Évek óta húzódik ez az ügy, ami újra és újra feltépi a sebeket. B. mindig is sajátos módszerekkel nevelt minket: előfordult, hogy meztelenre vetkőztetett két diákot, akiknek úgy kellett kitakarítaniuk a gyermekotthon egyik szintjét – mesélte a tárgyalás szünetében a neve elhallgatását kérő 19 éves lány. (Blikk)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr225880467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása