CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megdöbbentő: a csepeli Fidesz magából indul ki az erőszaknál

2014. április 02. 17:54 - csú

Felkiált-jel-nagyobb_4.jpgA csepeli MSZP visszautasítja azokat a vádakat, miszerint egy csepeli szocialista aktivistának bármi köze lenne ahhoz az ügyhöz, ahol egy fideszes aktivistát ért atrocitás. 

Megdöbbentő, hogy a Fidesz csak azért, mert a sértettet az MSZP irodájának is helyet adó  társasházban bántalmazták, rögtön a szocilalistákra akarja kenni az esetet. Talán azért, mert mindenki magából indul ki...

A Fidesznek inkább azon kellene elgondolkodnia, miért lehetnek olyan elkeseredett emberek, akik akár fizikai erőszakhoz folyamodnak a kormánypárttal szemben. Be kellene lássák, hogy Orbán Viktor négy éve folyó szegényellenes és igazságtalan politikája sajnos ilyen heves indulatokat vált ki némelyekből.

Az MSZP természetesen minden agressziót határozottan elítél, legyen annak alanya bármely állampolgár. Békét akarunk, hiszen az új csepeli MSZP zászlaja alá mindenki befér!

MSZP Csepeli szervezete

Forrás: csepelimszp.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr405890906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása