CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Félelmetes és megfélemlítő telefonhívások a Fidesztől csak Csepelieknek

2014. április 03. 13:04 - csú

Telefon (1)_1.jpgMi lesz azzal a felzaklatottal, aki a telefonban úgy nyilatkozik, hogy a pokolba kívánja Németh Szilárdot az állandó tettestársaival együtt? Milyen büntető szankciók várnak rá? Milyen alapon, kinek az engedélyével listáztak és listáznak most is a Fidesz segédcsapatai Csepelen? Tud erről a helyi választási iroda?

A Fidesz listázásairól ismert pártigazgatója, Kubatov Gábor Csepelre is betette a lábát. Helyi segédeivel, Németh Szilárddal, Borbély Lénárddal és Ábel Attilával gyűlöletet, gyűlölködést hozott. A rágalmat és a hazugságot szórják nyakló nélkül. Céljuk a hatalom görcsös megőrzése. Szórólapjukon (felelős kiadó Kubatov Gábor) csak nevetnek a csepeliek. Tényleg tiszta röhej, hogy Szabó Szabolcsot a vizitdíj bevezetésével vádolják, hiszen a baloldali ellenzék csepeli képviselő-jelöltje a közelében sem volt, nem is lehetett a hat évvel ezelőtti intézkedésnek.

Csepeli olvasóink azonban arról is értesítettek minket, hogy Kubatov helyi szolgái telefonon is zaklatják őket. Kétféle hívást kapnak.

Az egyiken egy női hang Szabó Szabolcsot rágalmazza, gyalázza, és az 1-es vagy a 2-es gomb nyomogatásával ehhez akarja partnernek megnyerni hallgatóit. Úgy tudjuk, nem sok sikerrel.

A második fajta zaklató telefonhívás egészen más. Az félelmetes. Nem azért mert Németh Szilárd megválasztására buzdít. A csepeliek majd eldöntik, hogy mit és kit akarnak! A telefon végén azonban húsból, vérből lévő emberek, lányok, asszonyok szólalnak meg. Pontosan tudják, hogy  kivel beszélnek, hiszen névre szólóan keresik a csepeli lakosokat. Rákérdeznek, hogy ugye Németh Szilárdra akar szavazni vasárnap. Ha bizonytalanságot, kétséget éreznek a hívott fél szavaiban, akkor rázendítenek a Csepeli Hírmondóból, a csepel.hu-ról, a csepel. infóról ismert brosúra szövegre, Németh Szilárd dicsőítésére. Vitázni azonban képtelenek. A legkisebb ellenérv hatására összezavarodnak, hebegnek, habognak, nem tudják, mi tévők legyenek. Kétségbe esetten várják, hogy a lerohant delikvens kinyögje, ő bizony a rezsikommandós mellett teszi le a voksát. De mi van ha nemet mond?

Ez így akár kabaré is lehetne, de véresen komoly. A fideszes telefonálók tudják, kivel beszélnek. előttük van a lista, annak alapján tárcsáznak. Néhány olvasónk a szerencsétlen, kiszolgáltatott hívogatókat is beazonosította. Információink szerint közöttük van. Németh Szilárd egyik kegyencének, Werner Péternek, a volt Csevak utód Városgazda Zrt vezérigazgatójának közvetlen asszisztense, Leimetter Judit is. Munkaköri körtelességévé tette a Németh-Werner duó a zaklatást? Csepeliek közpénzéből fizetik a helyi Fidesz-manipulációt? Mi lesz azzal a felzaklatottal, aki a telefonban úgy nyilatkozik, hogy a pokolba kívánja Németh Szilárdot az állandó tettestársaival együtt? Milyen büntető szankciók várnak rá? Milyen alapon. kinek az engedélyével listáztak és listáznak most is a Fidesz segédcsapatai Csepelen? Tud erről a helyi választási iroda? Ha tud, akkor mit szól hozzá és mit tesz?

Ki ad választ ezekre a kérdésekre? Ki állítja le a csepeliek zaklatását? Minél előbb, annál jobb!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr275893532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása