CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrány a csepeli piacon! Felsőbb utasításra zaklattak csepelieket

2014. április 05. 17:17 - csú

Botrányos.PNGSzombaton minden ok nélkül több csepelit zaklattak a csepeli piacon. A botrányos jeleneteket "felsőbb utasítás" váltotta ki. Egyelőre kutajuk az okokat. Piros széldzsekiben tilos a csepeli piacra belépni? 

A CSÚ információi szerint ma délben a Németh Szilárd fideszes polgármester által irányított jelenlegi csepeli  városvezetés újabb határt lépett át. A csepeliek közpénzéből fenntartott piacon szombaton több csepelinek korlátozták a mozgásszabadságát. Biztonsági őrök, piacfelügyelők tették ezt, s mint mondották, felsőbb utasításra intézkedtek! Kerületi felettesük a Németh kegyelméből vezérigazgatóvá ütött lett Werner Péter vezérigazgató, a Városgazda Zrt vezetője, és az ő felettese Németh Szilárd. A felsőbb utasítás hatására keletkezett botrányról, a történtekről helyszíni tudósításban így számolt be a 21. KERÜLETI HÍRHATÁR:

A csepeli piac sarkán kampányoló baloldali demokratikus ellenzéki kormányváltók szövetségéne k tagjai már reggel nyolc óra óta beszélgettek  az arra járókkal, osztogatták a kampányanyagokat. Tíz óra felé az egyik MSZP-s aktivista megéhezett és bement a piacra reggelit vásárolni.

A biztonsági őr megállította és kérte, hogy vegye le piros, MSZP-logós széldzsekijét. Miután az aktivista erre nem volt hajlandó, hamarosan megérkezett a piacfelügyelőség munkatársa is, aki azzal fenyegette meg, hogy rendőrt hív, ha nem távozik, vagy nem veszi le kabátját. 

Az aktivista éhesen visszatért az egyesített kampánycsapathoz és elmondta a történteket.

Piacos csapat.PNGAz MSZP, az Együtt, a PM, a DK és a Liberálisok aktivistái ekkor úgy határoztak, hogy délben valamennyien  végigsétálnak a piaci árusok között.

A csendes séta elején már figyelmeztette őket a biztonsági őr, hogy vegyék le a kabátjukat.

A piac közepén a piacfelügyelet munkatársa ismét megállította a csendesen sétáló csoportot, s arra kérte az elől haladó MSZP-seket, vegyék le piros kabátjukat.

Arra a kérdésre, hogy miért, hiszen nincs kampánycsend, azt válaszolta a piacfelügyelet munkatársa, s a közben mellé érkező biztonsági őr is, hogy

Piaci-1.PNG„a felsőbb vezetés utasítására” nem lehet ilyen kabátban a piac területén tartózkodni.

Itt tartunk: Csepel vezetése már azt is elő akarja írni, milyen ruhában járjunk!

Arra viszont már nem tudott érdemben felelni a piacfelügyelő, hogy a kék színű, és a fehér színű széldzsekik miért nem felelnek meg a felsőbb vezetői ízlésnek.

A fekete, zöld, barna és szürke kabátosokat nem állították meg a biztonsági őrök. Sőt, közben a közeli padon békésen szalonnáztak narancssárga mellényeikben a közmunkások…

A piacfelügyelő és a biztonsági őr elvégezte munkáját, figyelmeztette a sétálókat, ők ezt meghallgatták, kicsit vitatkoztak az értelmetlen parancsot ismételgető piacfelügyelővel, majd békésen továbbsétáltak.

Piac-győzők.PNGSenki nem hívott rendőrt. A csepeli kormányváltók a béke és a nyugalom hívei. Az értelmetlen, felháborító "felsőbb utasítás" KIADÓI  miatt nem zaklatják a piaci alkalmazottakat.

Csak egy helyi kiskirály próbálta megfélemlített alkalmazottaival kiviteleztetni agyament kirekesztő elképzelését…

Forrás: 21. kerületi Hírhatár Online

A 21. kerületi hírhatár helyszíni fotói ITT LÁTHATÓK

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr65952654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Báthory Ödönke 2014.04.05. 18:05:19

Mért nem öltöztetek székelyzászlóba? Azt nagyon szeretik errefelé. Orvosi rendelő, piac, templom, fürdő, egyik sem lehet meg székelyzászló nélkül.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.04.05. 22:35:30

A "mi aztán tutira győzni fogunk" feelingből hamar rácuppantak az ostoba MSZP csicskák a "Hülye nemzet, Hülye magyarok" kármentésig.

Az elkúrók pártján átszellemült szerencsétlen, és végtelenül egyszerű lelkiviláguk kiutat keres a gödörből, amivel önigazolást keresnek arra az ostobaságra, amiért az évszázad legnagyobb Elkúróira, az ország romba döntőire az MSZP vezérelte Összefosásra húzzák az ixet.

És meg is találták a kiutat önigazolásügyileg.
Ugyanis "Minenki hülye, csak ők a villamos".
Szerencsére kevesen vannak ezek a munkásőrség megszünésébe belerokkant kriptokomcsik !

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

fda 2014.04.06. 00:11:52

A bukott mszp-t jól ismerjük, tűnjenek el végre a politikai színpadról. Mit akarnak azok a csepeli piacon, a csóró becsapott munkások nekik köszönhetik, hogy 5-en keresnek annyit, mint egy némat munkás.

egy atlag 2014.04.06. 01:08:01

Lyézusss. Ennek a sok ökör fidesztrollnak fizetnek vajon?

Első mohikán 2014.04.06. 03:54:52

Szerintem hamarosan betiltják a piros szín használatát az országban. Csepelen nem lehet piros kabátban sétálni, a Néprajzi Múzeumról nemrégiben Kövér Laca leszedette a pirosat tartalmazó reklámot, mondván, hogy nem illik a Kossuth tér arculatához. (???) Lehet, hogy hamarosan a piros autókat is elterelik majd a környékről? Piros cipő, ajakrúzs, iskolatáska maradhat, vagy be lesz tiltva az is?
Agyrém.

U.i.: Kövér, Schmitt és a többi -jelenleg- fideszes potentát, akik a leghangosabban kommunistáznak, pár éve még piros tagkönyvvel a zsebükben próbáltak érvényesülni. Lehet, hogy ők már elfelejtették, de vagyunk pár millióan, akik emlékszünk erre.

NemNick 2014.04.06. 04:00:23

Atlag: Nem, ezek ilyen emberek...
Komolyan rendben lévőnek érzik, ha ilyen dolgok mennek _másokkal_ - mert nem velük esik meg. Hiszen ők a jó oldalon állnak.
Nyilván itt a jó nem értékítélet, hanem a szerencsés szinonímája.
Nem tudják felmérni, hova vezet ez - míg bele nem esnek egyszercsak maguk is szórásba...

Még mielőtt: nem baloldali szavazó vagyok.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.06. 07:02:40

A szemkilövető párt idióta aktivistái tegnap is kampányoltak nálunk egy bolt előtt, de mivel nehéz lehet nekik agy nélkül élni, le sem köptem őket,

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.06. 07:04:18

@Báthory Ödönke: azért mert egy kis fasszopó majom vagy, aki nem tud semmit a székelyekről.

Jock Ewing 2014.04.06. 07:21:09

@egy atlag:

Sötét lelkű sztálinista mitugrász vagy, semmi több.

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.04.06. 07:46:15

@enpera: Te idióta, mej fel a Wikipédiára és nézd meg hogy néz ki a történelmi székely zászló. Annyit elárulok, nem úgy mint az amit nálunk neveznek székely zászlónak. Székely zászló, mint olyan tulajdonképpen nincs, és nem is volt. Pár éve találták ki, hogy ez legyen az. Szóval gondold át még egyszer a dolgokat.

Dr.Bio74 2014.04.06. 08:30:51

@The Lonewolf:
"Szóval gondold át még egyszer a dolgokat. "

Piszkosul optimista vagy !

Csepelfigyelő 2014.04.06. 09:35:20

Soha nem volt szabad iskolákban, óvodákban, önkormányzati intézményekben a pártkampány. csepel.info/?p=33617

csak egy néző 2014.04.06. 10:38:25

@enpera:
Te idióta, mit tudsz te a székelyekről?

szomszédos 2014.04.06. 11:14:29

Ez már egy kicsit sokkoló!Ezentúl tilos a piros felmosóvödör,partvisnyél,persze a piros függönyről se felejtkezzünk meg!stb......ja,és az emberi vér színét is át kell festeni!:) Sok a színfóbiás az országban.

Girhes macska 2014.04.06. 11:51:41

@Csepelfigyelő: Törvény értelmezése hogy megy?
"145. §(2) A választási kampány céljára az állami és önkormányzati költségvetési szervek a jelöltek, jelölő szervezetek számára azonos feltételekkel bocsáthatnak rendelkezésre helyiséget és egyéb szükséges berendezést. Állami vagy önkormányzati hatóság elhelyezésére szolgáló épületben választási kampánytevékenységet folytatni, választási gyűlést tartani tilos, kivéve az ötszáznál kevesebb lakosú településen, feltéve, hogy más közösségi célú épület nem áll rendelkezésre."
A piac nem önkormányzati hatóság.

Csepelfigyelő 2014.04.06. 12:08:36

Soha nem volt szabad a Csepeli Piacon pártkampányt folytatni, és ezt eddig mindenki betartotta. Nem kell a mellébeszélés, minden bolt, üzlet, piac szabályozhatja az üzleti működését. Sem a Tesco sem az Auchan sem más nem engedi meg, hogy elbarmolják az üzletet a politikával.

Girhes macska 2014.04.06. 12:18:43

@Csepelfigyelő: Aha, szóval bemenni a piacra az már pártkampány, értem. Hány nagymagyarországos, árpádsávos kitűzőt viselő feketeruhás, bakancsos vásárlót vezettek ki a piacfelügyelők az elmúlt időszakban? Vagy csak a piros dzseki tilos?
Ilyenkor a Tesco meg az Auchan a példa,értem. Máskor meg büdös multi, ahol igaz magyar ember nem vásárol. Ja.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.06. 13:51:41

@The Lonewolf: te idióta, az a székely zászló, amit a székelyek annak tartana. Gondolkodj el az életedről, aztán vesd magad a Dunába,

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.06. 13:52:21

@Dr.Bio74: na mi van, szemkilövetősködünk? :)

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.06. 13:54:03

@Girhes macska: piros dzseki, ahha
Kurvanagy mszp felirattal, tegyük hozzá

Hány fideszes, jobbikos, vagy lmp-s feiratos ruhájú embert tudnál felsorolni, akiket a piacon láttál?

Agyhalott

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2014.04.06. 16:03:14

@enpera: Te barom, arról a székely zászlóról a Kövér Lacáék és Tőkés Lászlóék döntöttek a parlamentben. Az egész egy utolsó rohadt magyarkodó szemfényvesztés.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.04.06. 21:50:47

@The Lonewolf: ki a faszt érdekel a hablatyod? Nem vagyok gondolatolvasó, éppen melyik székely zászlőra gondolsz. Nagy szemfényvesztés, igen.
Neked szerintem még az alsó tagozat is atomfizika szint, szerencsétlen.
Remélem azért sikerült az összefosásra benyomnod az x-et, oszt örülsz neki hogy ment.

Báthory Ödönke 2014.04.07. 10:24:27

Nem kell gondolatolvasónak lenned. Világosan leírtam, hogy arról van itten nagyba'szó, amiket a kerületi középületek nagy részére kiraktak. Orvosi rendelő, önkormányzat, templom, piac, fürdő. Valószínűleg azért, mert mindezen középületek székely felségterület, vagy mifene. De ha már kiteszik, akkor érdemes lenne figyelembe venni a zászlóhasználat protokollját is. Mert ilyen is van ugyebár. Például a zászló elhelyezésénél: Az önkormányzatnál az első emeleten van a Csepel zászló (ami önmagában közröhej), mellette a Magyar, és az EUs. És mindezek fölött a másodikon a székely. Mintha a székely lenne mindezek fölött a legmagasabb rendű.
Faszt még nem szoptam, nem tudom, hogy honnét szedsz te ilyeneket. Avagy ez is a polgári kultúra része?

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.04.09. 13:15:06

@Csepelfigyelő: Kábelka, legalább ne égesd magad, pláne ne egz ekkora égés után! Ugzanis, ha nem lehetett, akkor mind a feed ass, mind a Jobbik és persze az MSZP is törvényt sértett 2öö6-ban ill. 1ö-ben?? Ugyanis nekem pont Féregh Szilárd adott valami WC papírnak valót a kezembe (kikerülni sem tudtam a paplan fejűt, mert elállta az utat befelé a piacra),de ugyanott láttam Stier Karcsit is a Jobbiknak kampányolni és fogadtam el szívesen kampány anyagot Takács Krisztiántól vagy éppen Borka-Szász tamástól... Akkor hogy is van ez??
süti beállítások módosítása