CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kényurak, harácsolók ellen: van más út! El kell indulni!

2014. április 08. 04:24 - csú

Teherhordó-1.PNGBesárgult az ország a vasárnapi voksolás után. Nem vagyok a híve annak, hogy egy választás nekünk nem tetsző eredményéért a népet hibáztassuk. A nép egyik része ide, a másik oda szavazott, számtalan egyéni magyarázat létezik a történtekre.

Azzal a közkeletű megállapítással sem értek egyet, hogy minden népnek olyan a politikai elitje, a kormánya, amilyet megérdemel. Mert azt, ami most jön még az átlagos fideszes szavazók sem érdemlik meg. A Paksról szóló elhamarkodott döntéseket, a vagyont harácsoló kényurakat, az egészségügyből, az oktatásból százmilliárdokat kivonó kormányzatot, amely két kézzel szórja a pénzt Orbán Viktor hobbijára.

Nem érdemeljük ezt – még ha a győzelmi mámorban ezt sokan most nem is érzékelik.

Mindazoknak, akik nem ezt akarták, az okokat meg kell tudniuk. Fel kell dolgoznunk, szembe kell nézni valamennyiünknek a történtekkel. Most kellene megtalálni az ellenszert. Újratervezésre van szüksége az ellenzéknek, ez elkerülhetetlen.

Magyarország a miénk is. Az ellenzéki érzelműek tudják, most rajtunk a sor megmutatni – van egészen más út is! Újpest, Angyalföld, Kőbánya, Pesterzsébet, Csepel és mások példája lebegjen a szemünk előtt.

Mától felgyűrt ingujjal, neki kell kezdeni: újraszervezni az igazi ellenzéket.

Forrás:  D:J. - Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr575981331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása