CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csak fülbesúgással? Megkukult, bedugult a csepeli szócső egy hete

2014. április 14. 04:56 - csú

Titok_1.jpgEgy héttel az április 6-i országgyűlési képviselő választások után az önkormányzat hivatalos honlapja, szócsöve, a csepel.hu még nem adott semmilyen hírt a CSEPELI eredményekről. Sőt az ÖNKORMÁNYZAT címszó alatti ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐK feliratra linkelve még mindig két országgyűlési képviselője van Csepelnek:

„Németh Szilárd (31.OEVK)

Borbély Lénárd (30.OEVK

Így, ebben a sorrendben. Mert Németh Szilárd a választókerület sorszámában lehet ugyan 31., de Csepelen nem a sorszám alapján tartják nyilván a parlamenti képviselőket. Tudjuk, az új országgyűlés – várhatóan – májusi összehívásáig de jure ők ketten még képviselők maradnak, így köszöntgetik magukat még most is a lakájmédiájukban, de azért mégis...! Mintha történt volna egy és más itt Csepelen is április 6-án az országgyűlési választás alkalmából…

Bizony, bizony, hiányzik egy név a weblapról. Ezért főként nem a feltüntetett nevek sorrendjével van bajom, bár az is mutat valamit az emberből. A polgármester és a szerkesztő vonatkozásában egyaránt. Problémám lényege, hogy a hivatalos honlap szerkesztője, véleményem szerint tudatosan elhallgatja: Csepelen Németh Szilárd polgármester az egy héttel ezelőtti országgyűlési képviselő választáson vereséget szenvedett  Szabó Szabolcstól. Vereséget szenvedett, pedig a hatalom helyi vazallusaként, regnáló országgyűlési képviselőként, a fővárosi közgyűlés kulturális tanácsnokaként, országos rezsikommandós vezérként, minden eszköz, pénz, paripa, fegyver, a rendelkezésére állt, amit ki is használt. Vereséget szenvedett, miközben Ő és munkatársai, hívei mindent megtettek ellenfelei lejáratására.

Vereséget szenvedett, mert munkatársai még a csepel.hu-n sem merik megírni, hogy a Fidesz-KDNP helyi jelöltjét, Németh Szilárdot, a kormányváltó erők jelöltje, Szabó Szabolcs megverte az országgyűlési képviselő választásokon. 

Kétségtelen,  a vereség nem öröm, de nem is szégyen, ha tisztességes a küzdelem. Csak az szégyelli, aki tisztességtelen eszközökhöz nyúlt, de mégis alul maradt, és ezt el akarja hallgatni. A csepel.hu a hírek között elhallgatja a tényeket, dugdossa és nem teszi a kirakatba az igazságot. Ez az igazi szégyen a Szent Imre tér mai bujkáló gőgös urainak. 

V O X

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr786025873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása