CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd lemondott már az önkormányzati juttatásairól?

2014. május 12. 05:55 - csú

Németh Sz-fogja a fejét.PNGVárunk egy szűkszavú hírt a Szent Imre téri terror házaként ismert polgármesteri hivatalból. Egyelőre úgy gondoljuk, hogy hiába' várjuk, de azért bízunk benne, hogy a Fidesz-fegyelem Csepel bukott politikusára, Németh Szilárd rezsikommandós polgármesterre is vonatkozik. Miként tegnap közöltük, Gulyás Gergely, az országgyűlés alelnöke törvénymódosítást nyújtott be az Országgyűlésnek. Ennek az a célja, hogy a képviselők csak parlamenti képviselői tiszteletdíjat vehessenek fel a jövőben.

Rogán Antal  frakcióvezető jelezte azt is: minden polgármesteri vagy közgyűlési tisztséget betöltő képviselőjüknek javasolják, hogy ha országgyűlési képviselői tiszteletdíjra jogosultak, akkor az önkormányzati juttatásukról május 6-tól mondjanak le.

Ránézünk a naptárra, és látjuk, hogy az már május 12-őt mutat. Hír azonban mutatóban sincs a Szent Imre téri terror házából arról, hogy a vigaszágon (a Fidesz kegyelméből) Parlamentbe jutott Németh Szilárd lemondott volna a csepeli önkormányzattól kapott juttatásairól, például az ingyenes gépkocsihasználatról, az ingyenes üzemanyag-felhasználásról, az ingyenes gépkocsi-biztosításról, az ingyenes gépkocsi-javításról, és  a jövedelmi viszonyait még nem is bolygattuk... (Ha nem tévedünk, akkor a Gulyás-féle javaslat azt is érinti.) Nem tudjuk, hogy mi van Csepel még regnáló polgármesterének a fővárosi közgyűléstől húzott javadalmazásával.

A Szent Imre téri sok milliós közpénzből üzemeltetett hírharsonák bedugultak, elnémultak. Vajon mi a hallgatás oka?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr306148246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábor Vilmos Varga 2014.05.12. 10:11:49

A CSEPELIEK ÚJSÁGA kérdésére-amely cikket senki nem írt alá többféleképpen lehet válaszolni: úgy is mint a cikk felvetésére már önmaga megírta a választ: még nem került nyilvánosságra mert javaslat formájában létezik a szabály módosítása mely szerint Országgyűlési képviselő más számottevő fizetést összeférhetetlenségi indokoknál fogva nem vehet majd fel. Ez egy tisztességes felvetés és bizonyára életbe fog lépni előző ciklus tisztségviselőinek a fizetéseivel, akkor csak szemlesütve lehet ezeket a kérdéseket feltenni, mert sokan emlékezünk arra, miszerint az előző ciklus vezetői prémiumokat és jutalom milliókat vehettek fel úgy, hogy közben az ország nagy bajban volt költségvetésileg, gazdaságilag és nem utolsó sorban erkölcsileg. Teljesen pártonkívüliként merem ezen gondolataimat felvetni, mert ami igaz az igaz: nem az előző kurzus csökkentette a parlament képviselői létszámát, nem az előző kurzus prominensei mondtak le busás jövedelmekről és dalolva, nem az előző politikai akarat nyújtott be olyan javaslatokat, miszerint meg kell szüntetni a többes képviselői állásokat.Végezetül még annyit: úgy gondolom, megfelelő időben meg fogjuk tudni mikor lép hatályba ez a megújított és változó rendszer, ezt nem kell Németh Szilárdnak kidoboltatni!

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.05.12. 13:54:45

A baj az , hogy az ilyen - magukat civilnek, pártatlannak, sőt pártonkívülinek mondó emberkék, mint Varga - bőszen osztják a hülyeségüket és még büszkék is rá. Náyyük a tényeket:
A Feed ass csökkentette az ogy. létszámát. Majdnem tény. Ugyanis ezzel semmi sem változot, csak jobban sakkban lehetett tartani az embereiket, elvenni a lehetőséget az ellenzéktől és úgy tenni, mintha..Közben dehogyis.. Ami pénzt más címen kifizetnek a kevesebb embernek, az ugyananny vagy több is, mint amennyi volt eddig.
Az előző ciklus vezetőiről: Tóth nak soha nem volt hivatali kocsija és alig vett fel költségtérítést. Ugyanez igaz Oroszra és Horváthra is. Szenteczky csak a jogszabályban előírt pénzeket kapta (és még azért is meghurcolták a rohadék iskola- és egyéb gyilkos mangalica emberei). Nézzük a jelenlegi garnyitúrát: Ha egy Skoda Superb-t nézünk, annak a biztosítása legalább 50-60 ezer Ft per hó.Plusz a korlátlan használat és egyéb díjak: ha azt vesszük, hogy egy ilyen autónak a fogyasztása 10L százon. Amennyit ez a ppalanfejű megy és viszi a kölykét, meg a karcagi nőszemélyt, az legalabb 3000 km per hó. Számoljunk csak 400 Ft-tal egy liter benzint, az négyezer 100 Kilométeren. Tehát 360-szor 4000 , azaz 1440 ezer Ft csak neki. Van ugyibár három léhűtő )akarom mondani alpolgármester, évi 30 000 km-rel (legyünk nagylelkűek , csak 8 liter per száz vagyis 3200x300 az testvérek között is 960 ezer Ft plusz a biztosítás háromszor az nagyjából 4 4és fél millió Ft. Tehát olyan 6 millió évente , amit csak erre elköltünk és az autók árát még nem is számoltuk. Akkor most ez így hogy, kedves jó megmondó Varga? Kíváncsian várom válaszát )rizsa..rezsicsökkentés nem ér!)

Fideszes Agymosottak Szövetsége Orbán Kör 2014.05.12. 15:12:48

Mivel ebben a témában nem találtam cikket, ezért ideírom a véleményemet: Most olvastam, hogy a rendőrség -hogy , hogyan nem - jogszerűnek találta az SA és SS keverékéből létrejött Sági-féle Szilárd védő SZJ(Szilárd Jenő)ténykedését a decemberi polgárverő akció kapcsán. Értem én, kérem, értem. Csakhogy: ha ez így van, akkor hogy a manóba nem volt az a sokakl súlyosabb helyzetben alkalmazott rendőri fellépés 2006-ra vonatkozóan??????? Hány ember sérült meg most? Hány autót, üzletet gyújtott fel a sértett(bocsánat:elkövető)? Lennének meg kérdéseim, de egyelőre beérem annyival, ha ezekre választ kapok..
süti beállítások módosítása