CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Botrányos kiváltság a rezsikommandósnak és más csepeli vezetőknek?

2014. május 13. 11:29 - csú

Németh Szilárdnak, Csepel még regnáló fideszes polgármesterének országos rezsikommandós parancsnoknak (stb...) valamint társainak a jelek szerint nem volt elég a fejbólintó jánosaikkal és mamelukjaikkal számukra eddig megszavaztatott kiváltságok sora. Megdöbbentő és szenzációs bizonyítékot közölt néhány nappal ezelőtti állításainak alátámasztására a Hírkomp című csepeli intenetes híroldal:

Bírságolós-1.PNG

Itt a bizonyíték: Tényleg listáznak Csepelen!

A hírKOMP birtokába jutott felvételek szerint tényleg van egy lista a csepeli közterület-felügyelőknél azokról az önkormányzati vezetőkről, akiket tilos megbírságolni a kerületben. Részletek:

Birságolós-2.PNGA csepeli városvezetőket tartalmazó listáról először a hírKOMP számolt be. Mint a múlt heti cikkükben megírták, külön listát vezetnek a Csepeli Közterület-felügyeleti Központban azokról a kiválasztott személyekről és autóik rendszámáról, akiket nem szabad büntetéssel súljtani.

Az alábbi felvételek szerint valóban létezik a lista. A képen egy „Ne bírságold” felirattal ellátott listán Németh Szilárd polgármester, Morovik Attila, Borbély Lénárd, Ábel Attila alpolgármesterek, valamint Szeles Gábor a XXI. kerület jegyzőjének neve is szerepel. A felsorolt nevek mellett vélhetően az általuk használt személyautók rendszáma látható.

Birságolós-3.PNGImmár biztosnak tűnik: az eredetileg pedagógus Németh Szilárd a tavaszi bukásából sem tanult, hiszen továbbra is úgy gondolja, őt senki nem büntetheti meg a XXI. kerületben.

Forrás: HÍRKOMP.HU

AZ INDEX CIKKE A CSEPELI BOTRÁNYRÓL: ITT OLVASHATÓ

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr326159499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása